14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFerrer şi Roddick, primii semifinalişti

Ferrer şi Roddick, primii semifinalişti

Spaniolul David Ferrer şi francezul Richard Gasquet au fost protagoniştii surprizelor de marţi de la Shanghai, reuşind să-i bată pe Nadal, respectiv Djokovic. Tenismanul din Hexagon a trecut în două seturi, scor 6-4, 6-2, de Novak Djokovic, care a bifat a doua înfrângere a sa la Mastersul Campionilor. Cealaltă surpriză a fost produsă de ibericul David Ferrer, care a dispus de conaţionalul său Rafael Nadal, care a câştigat primul set cu 6-4, însă Ferrer a revenit şi le-a câştigat pe următoarele, la 4 şi la 3. Aceasta este a doua victorie a lui Ferrer de la acest turneu, ibericul fiind foarte aproape de calificarea în semifinale.
În alt meci, disputat ieri, liderul mondial Roger Federer a rămas în ecuaţia calificării în seminalele Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe rusul Nikolai Davidenko, cu scorul de 6-4, 6-3.
În urma celor două înfrângeri din tot atâtea meciuri, Davidenko este eliminat de la Turneul Campionilor, în timp ce Roger Federer va juca meciul decisiv al grupei Roşii contra americanului Andy Roddick (foto), care l-a învins pe Fernando Gonzalez, scor scor 6-1, 6-4, devenind primul semifinalist din grupa Roşie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS