14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Achim vede Vâlcea în play-off

Cristi Achim vede Vâlcea în play-off

Demiterea antrenorului bosniac Ozren Seleskovic de la BC Râmnicu Vâlcea i-a dat tânărului tehnician vâlcean Cristi Achim a doua şansă. Numai şase etape a stat Achim ca secund, ca apoi să revină ca principal cu o victorie importantă.

– Domnule Achim, ce aţi spus când aţi aflat că Seleskovic a fost demis şi că aţi redevenit principal la BC Râmnicu Vâlcea?
– Pot spune că Ozren a adus multe plusuri la această echipă. Eu nu am participat la luarea acestei decizi şi nici nu am vrut să-mi pun prea multe întrebări. Asta este viaţa de antrenor. 
– Poate fi numită a doua şansă pentru Achim?
– Este a doua şansă. Diferenţa dintre sezoanele trecute şi cel de acum este că în acest an avem echipă. Eu vreau sa fiu lăsat în pace, să îmi fac treaba.
– Aţi revenit cu o victorie împotriva Rapidului, dar urmează o echipă dificilă, Atlassib Sibiu?
– Mulţi spun că victoria cu Rapid a fost o greşeală. Eu şi cei care s-au aflat în sala „Traian“ din Râmnicu Vâlcea am văzut altceva. Am văzut un joc bun şi o victorie muncită. O parte din meritele acestei victorii îi aparţin şi lui Seleskovic. Eu nu aveam când să pregătesc echipa în două zile. Este adevărat că urmează o deplasare grea, la Sibiu. Atlassib nu a mai pierdut un meci acasă de aproape doi ani, Asesoft Ploieşti fiind singura excepţie. O să fie un meci greu, dar sunt optimist. Dacă până la ora meciului nu apar probleme în lot, putem să venim de la Sibiu cu două puncte importante.
– Postul de secund rămâne în continuare neocupat?
– Da, sunt singur. Mă mai sfătuiesc cu Gogu Manolescu, dar dânsul este director tehnic la echipă. Nu cred că are vreo relevanţă faptul că sunt singur sau nu, important este ca echipa să aibă rezultate.
– Lotul actual poate să-şi atingă obiectivul sau mai trebuie îmbunătăţit în iarnă?
– Dacă am tot lotul valid la dispoziţie, putem merge uşor în play-off. Încă nu ne-am gândit dacă mai aducem vreun jucător în iarnă şi nici dacă renunţăm la vreunul. O să vedem cum stăm la finalul turului şi apoi o să luăm o decizie şi în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS