17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBute, premiat şi de ANS

Bute, premiat şi de ANS

Pugilistul gălăţean Lucian Bute a primit ieri Diploma de Excelenţă şi Trofeul ANS din partea preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Belu, pentru tilul mondial obţinut în luna octombrie la categoria supermijlocie în versiunea IBF.
„Lucian Bute este un domn al ringului, pentru caracterul şi felul în care el se prezintă. Nu este guraliv, nu ameninţă, doar arată ceea ce are şi atât. El e Lucian Bute şi e al nostru, iar pentru centura pe care a câştigat-o îi oferim o diplomă de excelenţă şi Trofeul ANS, care are simbolul aurului“, a declarat ieri preşedintele ANS, Octavian Belu.
Lucian Bute a vorbit încă o dată despre munca depusă în ultimii ani pentru a câştiga titlul mondial la versiunea IBF:„M-am antrenat foarte mult în cei patru ani de când am semnat cu Interbox, şase zile din şapte, dar a meritat. Pe 3 decembrie mă întorc la Montreal pentru a începe din nou antrenamentele înaintea meciului din februarie 2008. Eu sunt fericit că sunt român şi că sunt acasă alături de familie“.
Bute a obţinut titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO tehnic, în repriza a 11-a, pe deţinătorul centurii, columbianul Alejandro Berrio.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS