24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Lucescu, campioană de toamnă

Trupa lui Lucescu, campioană de toamnă

Echipa pregătită de tehnicianul român Mircea Lucescu (foto), Şahtior Doneţk, a învins-o sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe concitadina Metalurg, unde evoluează mijlocaşul Marius Mitu, în etapa a 15-a, ultima a turului campionatului Ucrainei. La jumătatea sezonului, trupa lui „Il Luce“ se situează pe primul loc în clasament. În disputa de sâmbătă, golul victoriei echipei Şahtior a fost marcat de Fernandinho, în minutul 89. Mircea Lucescu nu l-a inclus pe fundaşul Răzvan Raţ în lotul pentru meciul cu Metalurg Doneţk. La gazde, Marius Mitu a fost rezervă.

În alt meci din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev, cu mijlocaşul Tiberiu Ghioane integralist, a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în faţa celor de la Metalist Harkov.

La jumătatea campionatului, Şahtior este lideră în clasament, cu 40 de puncte. Locul doi este ocupat de Dnepr Dnepropetrovsk, cu 34 de puncte, iar pe poziţia a treia se situează Dinamo Kiev, cu 30 de puncte, la egalitate cu Metalist Harkov (locul 4), dar cu un golaveraj superior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS