16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDWAR, învinsă la Severin

DWAR, învinsă la Severin

Runda a opta a Diviziei A – seria B a debutat joi seară, cu întâlnirea dintre Milostars Drobeta Turnu Severin şi DWAR Craiova. La fel în luna septembrie, la meciul de prezentare, severinencele s-au impus şi de această dată, cu scorul de 25-22. „A fost un meci obişnuit, de deplasare. După ce că avem lotul restrâns, am mai avut şi o jucătoare suspendată, Momârlean. Faţă de amicalul din septembrie, când am pierdut la o diferenţă mare de scor, pot spune că am evoluat ca joc de atunci“, a declarat antrenorul echipei din Bănie, Constantin Tosum. Tehnicianul craiovean spune că penalizarea cu cinci puncte dictată de federaţie, pe motivul lipsei vizei pentru sezonul competiţional 2007-2008, a afectat moralul jucătoarelor sale: „Normal că au fost păreri de rău. Noi am făcut deja o contestaţie la Federaţie. Trebuia să nu ne ia punctele în urma victoriei cu Reşiţa şi egalului cu SCM. Sper să primim un răspuns pozitiv“.
Cealaltă formaţie craioveană, Sport Club Municipal, va juca sâmbătă, în deplasare, cu Universitatea Reşiţa, şi are şanse foarte mari să obţină o nouă victorie, având în vedere că bănăţencele au numai înfrângeri până acum. Tot sâmbătă se mai dispută partida Transilvania Târgu Mureş – Universitatea Timişoara. Echipele KZN Slatina şi Mureşul Târgu Mureş stau în această rundă.

Naţional forţează a patra victorie

În etapa a şasea a Diviziei A – seria A, Naţional Râmnicu Vâlcea se va deplasa la Plopeni, unde va întâlni echipa Activ Ploieşti. Pentru elevele lui Relu Roşca, întâlnirea de astăzi, de la ora 11.00, ar trebui să fie ceva mai uşoară. Activ ocupă poziţia a cincea în clasamentul seriei şi nu are nici un fel de obiectiv de îndeplinit. De partea cealaltă, Naţional trebuie să îşi apere blazonul de echipă a Centrului Olimpic de Excelenţă al Handbalului Feminin Românesc şi să câştige tot ce se poate, inclusiv acest duel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU