19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportA venit rândul orădenilor să piardă

A venit rândul orădenilor să piardă

Liga a II-a

FC Drobeta – Liberty Oradea
Stadion
„Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Drobeta:
Munteanu – Mitici, Amzucu, Purcel, C. Trofin – Moutinho, Poenaru, I. Păun, Epure – Jenaru, Boboescu. Antrenor: Marian Bucurescu.
Liberty: Anamoo – Lipa, C. Lazăr, Mândru, Tegzeş – Caciora, Iacob, Deaconescu, Petrescu – Bajner, Cr. Bud. Antrenor: Tibor Selymes.
Vor arbitra: M. Ene – R. Ghinguleac, M. Gomoescu.

Rezultatele bune înregistrate în ultima perioadă au propulsat-o pe FC Drobeta din nou în postura de favorită la câştigarea celor trei puncte puse în jocul de astăzi, cu Liberty Oradea, chiar dacă gruparea oaspete se află într-o evidentă ascensiune faţă de începutul de campionat. Mai mult decât atât, severinenii şi-au propus să câştige toate punctele de pe teren propriu şi se pare că vor avea sorţi de izbândă, până acum FC Drobeta necedând nici un punct oaspeţilor. Antrenorul Drobetei, Marian Bucurescu, nu poate conta în acest duel pe mijlocaşul Bucă, accidentat, însă îl va avea la dispoziţie pe Demba, după convocarea la reprezentativa Guinneei Bissau. Oaspeţii, pregătiţi de fostul internaţional Tibor Selymes, se află pe locul patru în clasament, cu unul mai sus decât severinenii, şi în ultimele trei partide au câştigat de două ori „afară“ şi au pierdut o dată pe teren propriu. Aşadar se preconizează o partidă extrem de disputată, care stă sub semnul echilibrului, din care nu poate lipsi spectacolul.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS