14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Crocodil din dovleci pentru reclamă

Un fermier german a ales o metodă inedită de a face reclamă produselor sale agricole. După cum informează Krone.at, fermierul nu a scăpat din vedere că în curând va fi Halloweenul, astfel că a realizat un crocodil uriaş din sute de dovleci. Imensa reptilă tronează lângă o fermă din localitatea germană  Hartheim-Feldkirch şi, din momentul în care a fost expusă, a atras atenţia mai multor curioşi din zonă. Nu se ştie încă dacă vânzările produselor sale au crescut după ce crocodilul uriaş şi-a făcut simţită prezenţa în faţa porţii.

A evadat ascunzându-se în valiza prietenei

O nemţoaică de 19 ani a evadat din închisoare ascunzându-se în valiza prietenei sale. După cum informează site-ul Yahoo!News, tânăra s-a ascuns în bagajul unei colege de detenţie de 17 ani, care a fost eliberată vineri dintr-un centru de corecţie pentru tineri din nord-vestul Germaniei, au anunţat autorităţile. Adolescenta s-a ascuns în valiza acesteia. Nici una dintre cele două fete nu a fost prinsă. Evadata urma să fie eliberată peste două săptămâni.

Pereţi „antiurină“ la Paris

Urinatul pe pereţii clădirilor din Paris poate aduce cu sine amenzi de până la 450 de euro. După cum informează Corriere.it, anul trecut, autorităţile au dat 2.080 de astfel de amenzi, însă asta nu i-a convins pe trecătorii prost crescuţi, care nu utilizează cele 200 de WC-uri publice gratuite puse la dispoziţie de autorităţi. Din această cauză, primarul Parisului, Bertrand Delanoë, a decis să monteze un fel de perete vegetal placat cu lambriuri ondulate, opera arhitectului  Etienne Vanderpooten. Din cauza acestor lambriuri, persoanele care mai au de gând să îşi facă nevoile pe pereţii clădirilor se vor trezi udate din cap până în picioare. În acest fel, autorităţile speră să îndepărteze mirosul neplăcut al pasajelor subterane din centru, dar şi al spaţiilor verzi sau al străduţelor care emană izuri nu tocmai plăcute.

De Niro şi Al Pacino, împreună în faţa camerei

La 12 după ce au apărut împreună în thrillerul „Heat“, cunoscuţii actori Al Pacino şi Robert de Niro vor colabora din nou în faţa camerei. După cum informează Krone.at, cei doi vor interpreta rolurile unor poliţişti în pelicula „Omor justificat“, care va fi lansată dincolo de Ocean la începutul anului viitor. Potrivit producătorului Avi Lerner, cei doi mari actori s-au lăsat cu greu convinşi să accepte această ofertă. Al Pacino şi Robert de Niro au mai apărut împreună în „Naşul II“.

Halle Berry şi traumele din copilărie

Frumoasa actriţă americană Halle Berry nu îşi aduce aminte cu plăcere de copilărie. După cum informează Krone.at, părinţii vedetei,  Judith şi Jerome, au divorţat când Berry avea doar patru ani. Deşi era foarte mică, actriţa nu a uitat  evenimentele cumplite la care a asistat, când tatăl său le bătea pe mama şi pe sora ei. „A fost cel mai urât an din viaţa mea. Cea mai grea parte era că pe mine nu mă lovea niciodată. Mă simţeam ca o laşă pentru că nu puteam face nimic“, îşi aminteşte Halle, care va deveni în curând mămică.

Kylie Minogue, premiată pentru întreaga carieră

Miniona solistă australiană Kylie Minogue a fost protagonista unei gale de binefacere, organizată recent la hotelul Grosvenor House din Londra. După cum informează Krone.at, solista a primit  un premiu din partea trusturilor din industria muzicală, devenind astfel prima femeie din istoria de 16 ani a evenimentului onorată cu această distincţie. Potrivit organizatorilor, premiul se vrea a fi un semn de recunoaştere pentru realizările artistice ale  minionei vedete de la Antipozi în cei peste 20 de carieră muzicală .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS