30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCeferiştii craioveni s-au descurcat onorabil

Ceferiştii craioveni s-au descurcat onorabil

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Cadeţi, competiţia găzduită de oraşul Turceni aliniind la start 64 de boxeri, printre care şi patru pugilişti craioveni, legitimaţi la CFR Marfă IRLU.
Antrenorii Ion Dragomir şi Marcel Sârba şi-au pus speranţele în Cosmin Ilie Stan, Gabriel Cloanţă, Gabriel Marius Surcel şi Andrei Marius Gănescu şi nu s-au înşelat. Cosmin Ilie Stan a obţinut medalia de argint la categoria 46 kg, fiind învins cu mare dificultate, în finală, de Alexandru Marin (Metrorex Bucureşti), câştigătorul medaliei de aur. Tot locul secund l-a ocupat şi Andrei Marius Gănescu (80 kg), craioveanul cedând la puncte în faţa prahoveanului Mădălin Nicolae (Petrolul Ploieşti), în timp ce Gabriel Marius Surcel a obţinut medalia de bronz la categoria 66 kg, după ce a pierdut în faţa lui Viorel Stoica (Metrorex Bucureşti). Singurul boxer care nu a obţinut un loc pe podium a fost Gabriel Cloanţă, pentru că sorţii i l-au scos în faţă pe Armantio Paraschiv (Metrorex Bucureşti), campionul categoriei 48 kg.
„Chiar dacă bugetul nostru este modest, am reuşit să obţinem rezultate mult mai bune decât alte cluburi cu bani. Ca să faci performanţă trebuie să ai mai întâi talent şi apoi bani. Mulţumim conducerii clubului pentru încrederea acordată şi pentru eforturile financiare pe care le face pentru noi. În viitor îi vom răsplăti şi cu medalii de aur“, a afirmat antrenorul Ion Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS