26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVolei, handbal şi dans sportiv

Volei, handbal şi dans sportiv

Sala Sporturilor din Craiova găzduieşte în acest weekend mai multe evenimente. Sâmbătă, sunt programate două partide de handbal feminin şi una de volei masculin, iar duminică se va desfăşura „Cupa Oltenia“ la dans sportiv.
Ambele divizionare A feminine de handbal din Bănie, DWAR şi SCM, evoluează sâmbătă pe teren propriu, în runda a şaptea. DWAR joacă de la 9.30 cu „lanterna roşie“, Universitatea Reşiţa, şi speră să obţină primul succes din acest sezon. De la 11.30, handbalistele de la SCM Craiova, pregătite de Gheorghe Sbora, întâlnesc Transilvania Târgu Mureş. Tot sâmbătă, de la ora 13.00, se va desfăşura partida de volei masculin dintre SCM Universitatea Craiova şi CSM Braşov, din Divizia A2. Voleibalistele de la clubul oltean vor juca în deplasare, cu CSM Focşani. Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova vor sta în acest weekend, campionatul fiind întrerupt până pe 1 noiembrie.
Duminică, sala din Valea Vlăicii va deveni un ring de dans pentru participanţii la „Cupa Oltenia“ (ediţia a doua). Concursul este organizat de clubul „Patricia Dance“ Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret Dolj şi face parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Dans Sportiv. Intrarea spectatorilor la acest eveniment se face pe bază de bilet, care costă 10 lei.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS