22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal şi Olympiakos au făcut show

Real şi Olympiakos au făcut show

Real Madrid şi Olympiakos Pireu au oferit spectatorilor de pe „Santiago Bernabeu“ un spectacol deosebit, miercuri seară, în Grupa C a Ligii Campionilor. Spaniolii s-au impus cu 4-2, după ce echipa elenă a condus la un moment dat cu 2-1.
Căpitanul gazdelor, Raul, a deschis scorul încă din minutul 2, dar madrilenii nu şi-au păstrat avantajul decât până în minutul 11, când Galletti, fost jucător în Spania, la Zaragoza, a egalat cu un şut puternic de la marginea careului de 16 metri. La scurt timp, Vassilis Torossidis de la Olympiakos a primit cartonaş roşu pentru un fault comis în postura de ultim apărător. În ciuda insistenţelor Realului în atac, scorul a rămas 1-1 la pauză.
În repriza secundă, oaspeţii au trecut repede în avantaj, graţie reuşitei din minutul 47 a lui Julio Cesar, care a fost servit de Djordjevic dintr-o lovitură liberă executată din lateral. După 20 de minute de joc, Sergio Ramos l-a găsit în careu pe Robinho cu o centrare, iar brazilianul l-a învins pe Nikopolidis. În minutul 78, Ruud Van Nistelrooy a ratat şansa de a-şi duce echipa în avantaj, ratând o lovitură de la 11 metri. Tot brazilianul Robinho a dus scorul la 3-2 în minutul 83, transformându-se în omul meciul. În ultimul minut de joc, grecii au ratat o ocazie rarisimă, şutul lui Darko Kovacevic din interiorul careului fiind respins cu o paradă de excepţie de Casillas. Şi în loc să devină 3-3, scorul a devenit 4-2 pentru gazde, pentru că Real a mai marcat o dată prin Balboa în minutul 90+3.

Liga Campionilor, faza grupelor

Rezultatele înregistrate în partidele disputate miercuri
Grupa A: Beşiktaş-Liverpool 2-1, Marseille-Porto 1-1; Clasament: 1. Marseille 7 puncte, 2. Porto 5, 3. Beşiktaş 3, 4. Liverpool 1.
Grupa B: Rosenborg-Valencia 2-0, Chelsea-Schalke 2-0; Clasament: 1. Chelsea 7 puncte, 2. Rosenborg 4, 3. Valencia 3, 4. Schalke 3.
Grupa C: Bremen-Lazio 2-1,  Real Madrid-Olympiakos 4-2; Clasament: 1. Real Madrid 7 puncte, 2. Olympiakos 4, 3. Bremen 3, 4. Lazio 2.
Grupa D: Benfica – Celtic 1-0, AC Milan-Şahtior 4-1. Clasament: 1. AC Milan 6 puncte, 2. Şahtior 6, 3. Benfica 3, 4. Celtic 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS