22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDidier Drogba şi Michael Ballack îl regretă pe Mourinho

Didier Drogba şi Michael Ballack îl regretă pe Mourinho

Atât atacantul ivorian, cât şi mijlocaşul german au recunoscut că sunt afectaţi de plecarea de la Chelsea a antrenorului portughez, însă susţin că nu au avut intenţia de a se transfera la altă formaţie.

Didier Drogba, atacantul ivorian al echipei Chelsea, a recunoscut că a ţinut legătura cu fostul manager Jose Mourinho, care a demisionat în urmă cu o lună, şi susţine că după o perioadă dificilă a revenit la potenţial maxim.
„Evident că am fost afectat de plecarea sa. El m-a adus în Anglia, în cel mai bun campionat din lume. Cum aş fi putut să nu fiu afectat? Jose m-a susţinut şi m-a protejat mereu. Anul trecut am făcut un sezon bun pentru că el a fost alături de mine. Am ţinut legătura cu el şi relaţia noastră este bună. Este important să rămâi în contact cu oameni cu care ai muncit timp de patru ani“, a spus Drogba.
Atacantul „albaştrilor“ a revenit asupra declaraţiilor de săptămâna trecută, în care afirma că vrea să părăsească Chelsea. „Dacă nu eşti fericit, este greu să ai randament maxim. Iubesc suporterii clubului. Ei mi-au arătat respectul pe care îl meritam şi acest lucru înseamnă mult pentru mine“, a precizat Drogba.

Ballack: „Mourinho m-a susţinut întotdeauna“

Alt jucător al echipei Chelsea, mijlocaşul german Michael Ballack, a recunoscut că a fost afectat de plecarea lui Jose Mourinho, adăugând însă că nu a avut intenţia să părăsească gruparea londoneză. „Jose Mourinho a fost un antrenor foarte important, care m-a susţinut întotdeauna“, a adăugat Ballack.
Mijlocaşul german a apreciat că ar putea reveni pe teren până la sfârşitul acestui an, dezminţind astfel informaţiile apărute într-o publicaţie germană, care susţine că jucătorul nu va putea evolua înainte de 2008.
„Plec de la principiul că voi putea reveni pe teren înainte de sfârşitul acestui an. Durerile la gleznă aproape că au dispărut. Nu ştiu de unde are informaţiile presa germană, dar eu sunt optimist în ceea ce priveşte şansele de a-mi relua antrenamentele alături de coechipieri“, a spus Ballack.
Ballack este indisponibil de peste şase luni, după ce s-a accidentat la glezna stângă pe 22 aprilie, într-un meci din campionatul Angliei. El a fost operat de două ori, dar revenirea sa este întârziată în mod regulat.
„Accidentarea mea este diferită faţă de altele, la care ştii cu exactitate perioada de indisponibilitate. La mine este mai complex. Totuşi, vreau să vă asigur că fac tot ceea ce trebuie pentru a reveni cât mai repede“, a mai spus căpitanul naţionalei Germaniei.

Mourinho: „Ador fotbalul englez“

Chiar dacă este liber de contract, Jose Mourinho a spus că nu doreşte să-l înlocuiască pe selecţionerul Angliei, Steve McClaren, în cazul în care acesta nu reuşeşte să califice naţionala Albionului la Campionatul European din 2008.
Într-un interviu acordat presei britanice, fostul antrenor al echipei Chelsea, care este considerat favorit pentru înlocuirea lui McClaren, a dezvăluit că vrea să se ocupe de o formaţie şi, în cazul în care va trebui să studieze posibilitatea de a antrena o naţională, el este interesat doar de Portugalia.
„Nu mă văd la conducerea altei naţionale decât cea a Portugaliei. Aş prefera să continuu la o echipă, poate în Italia, pentru a mă confrunta cu antrenorii de acolo. Există oameni care mă adoră în Anglia. Ador fotbalul englez. Dar, deocamdată, nu voi reveni. Mi-ar plăcea să revin mai târziu“, a spus Mourinho.
„A fi selecţioner nu este acelaşi lucru cu a fi antrenor la o echipă de club. Este pentru cei cărora nu le place să muncească prea mult“, a adăugat Jose Mourinho.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS