22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea se teme de Caracal

CSM Vâlcea se teme de Caracal

Marian Bondrea atenţionează că, sâmbătă, elevii săi vor întâlni o echipă cu sabia deasupra capului.

Marian Bondrea s-a declarat mulţumit de evoluţia oltenilor în disputa câştigată clar, 6-1, contra formaţiei FCM Târgovişte: „La CS Municipal a fost o oarecare criză de goluri, amendată şi de suporteri. Mă bucur că în două etape am marcat de zece ori, contează mult, în special la capitolul moral. De asemenea, mă bucur că am mizat pe Vidakovic de la începutul campionatului şi până acum, i-am dat încredere şi a dovedit că este un atacant valoros. Aştept în continuare mai multe de la Robson. Brazilianul nu s-a mişcat rău nici azi, dar nu m-a convins că poate duce un meci întreg“.
În ceea ce priveşte meciul din etapa viitoare, de la Caracal, „Profesorul“ consideră că echipa sa nu va avea viaţă uşoară, chiar dacă va avea în faţă „lanterna roşie“ a clasamentului: „FC Caracal nu are echipă de ultimul loc al clasamentului, dovadă că au pierdut la limită aproape toate întâlnirile de până acum. În plus, pe banca tehnică a fost adus Florin Cioroianu; se vrea un şoc la echipă şi FC Caracal vrea să îşi înceapă ascensiunea încă de la meciul cu noi. Trebuie să uităm rapid partida cu FC Târgovişte şi să ne concentrăm pe deplasarea de la Caracal. Avem mare nevoie de cele trei puncte puse în joc“.

Stanca şi Vişa, incerţi

Marian Bondrea a trebuit să improvizeze la partida cu FCM Târgovişte. L-a reprofilat pe Mihai Pasăre din mijlocaş în fundaş dreapta, pentru a acoperi absenţa lui Marinel Stanca, accidentat cu o zi înainte de partidă. Stanca, alături de Bogdan Vişa, este incert pentru deplasarea de la Caracal. Vâlcenii vor pleca spre „Oraşul Minunilor“ cel mai probabil în această seară, conducerea clubului negăsind încă o soluţie pentru cazare.
Elevii lui Marian Bondrea sunt la zi cu banii, după spusele preşedintelui Trandafir: „Încă nu am găsit surse de finanţare pentru a plăti bonusuri la victorii consecutive, dar cu primele, salariile şi ratele contractuale suntem la zi. Nu ne putem bate la capitolul financiar cu alte formaţii cu pretenţii de promovare din Liga a II-a, dar măcar fotbaliştii au certitudinea că tot ce li s-a promis se va realiza“.
Meciul dintre FC Caracal şi CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi arbitrat de o brigadă compusă din Lucian Dan (Aiud), Ioan Onicaş (Zalău) şi Marius Nicoară (Caraş). Rezervă va fi hunedoreanul Daniel Haidiner, iar observator FRF, târgovişteanul Ion Dănciulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU