19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVidakovic, one man show

Vidakovic, one man show

CSM Vâlcea – FC Târgovişte 6-1
Stadion
„Zăvoi“, spectatori: 600.
Au marcat: Vidakovic ’14, ’22, ’80, ’82, Onofrei ’47, Melcea ’69 / Paştin ’17.
CSM: Râmniceanu – Pasăre, Vişa, Chirciu, Lungan – Melcea, Ekwalla (’46, Dandea), Sg. Popescu Onofrei (’80, Cilean) – Vidakovic, Boroiban (’59, Robson). Antrenor: Marian Bondrea.
FCM Târgovişte: Lunescu – Târcă, Ţermure (’84, Agro), Dinu, Necatu – Câţa, Enescu, B. Popescu, Ionică (’82, M. Matei) – Tănase (’57, Zidăroiu), Paştin. Antrenor: Adrian Matei.
Au arbitrat: I. Neagu – Ed. Crângaşu, I. Borcan.

CSM Râmnicu Vâlcea a zburdat ieri pe teren în partida de acasă, contra formaţiei FCM Târgovişte şi a reuşit scorul campionatului, 6-1. După un start de meci dominat de oaspeţi, Nemanja Vidakovic avea să-şi înceapă recitalul. Atacantul sârb adus de la Pandurii Târgu Jiu a speculat neînţelegerea dintre Ţermure şi Lunescu, a ciupit balonul dintre ei şi a punctat nestingherit pentru 1-0 (’14).
La numai trei minute, egalitatea avea să fie restabilită de Paştin, care a marcat ca la antrenament, cu latul, de la 2-3 metri de poarta apărată de Râmniceanu. Oltenii aveau să intre la cabine cu un avantaj minim, după ce Vidakovic a speculat o nouă eroare a apărătorilor adverşi şi a înscris din careul mic.
Partea a doua a întâlnirii a fost un adevărat galop de sănătate pentru vâlceni, care au mai marcat de patru ori, graţie lui Vidakovic. Acesta a înscris de încă două ori şi a pasat decisiv la reuşitele lui Onofrei şi Melcea.
Elevii lui Marian Bondrea au acumulat astfel alte trei puncte importante în lupta pentru promovare, care-i menţin la numai un punct distanţă de lidera FC Argeş. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS