14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii protestează pentru Bornescu

Suporterii protestează pentru Bornescu

Suporterii Universităţii Craiova, membri ai Gruppo-Maxima, au luat ieri atitudine faţă de suspendarea de şase etape dictată împotriva portarului Mircea Bornescu. Protestul vine cu o zi înainte de rejudecarea cazului de către Comisia de Apel a FRF.
„Ultima decizie a Comisiei de Disciplină de a-l suspenda pentru şase etape pe Mircea Bornescu, portarul echipei Universitatea, este dată pentru că aşa a dorit domnul Pădureanu, un vechi amic al boşilor din federaţie şi ligă, un om care a făcut mult rău fotbalului românesc, fiind ani buni suspectat de a fi numărul unu în celebra «cooperativă» (…) Nu dorim decât să fim trataţi corect, iar regulamentele să fie respectate de toţi cei implicaţi în fotbalul românesc! Nu avem de gând să acceptăm în continuare un astfel de mod de a împărţi dreptatea în fotbal. Dacă lucrurile nu se vor schimba, vom lua atitudine şi nu o vom face aici, în România, unde nimănui nu-i pasă. Vom face o radiografie exactă a fotbalului românesc, cu toate problemele lui, cu exemple concrete, o vom traduce în cele mai cunoscute limbi europene şi o vom trimite tuturor celor care au legătură cu lumea fotbalului, de la cei mai cunoscuţi ziarişti sportivi, până la cei care conduc fotbalul european şi federaţiile fiecărei ţări. Nu dorim acest lucru, dar este singurul mod în care putem să ajutăm la schimbări pozitive în fotbalul românesc, dacă toţi cei aleşi în conducerea FRF şi LPF nu pot sau nu vor să o facă“, se spune în comunicatul suporterilor craioveni.
 Tot ieri, fanii grupării au postat pe site afişul pentru meciul Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova, în care sunt prezentaţi „oţelarii“ Marius Stan şi Petre Grigoraş dând la lopată, în timp ce leul alb-albastru apare în chip de „Terminator“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII