19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş a pus gând rău Ştiinţei

Grigoraş a pus gând rău Ştiinţei

După două înfrângeri umilitoare, „siderurgiştii“ de la Galaţi vor o reabilitare în faţa propriilor suporteri în meciul de sâmbătă, cu Universitatea Craiova.

 – Universitatea nu vine sâmbătă în excursie pe malul Dunării, ci vizează victoria. Cum îi veţi contracara pe olteni?
 – E normal să nu vină în excursie la Galaţi, este etapă de campionat… Universitatea încearcă să câştige, aşa cum am încercat şi noi, dar nu am reuşit. Sper ca sâmbătă echipa mea să-i poată contracara pe olteni şi Oţelul să câştige toate cele trei puncte. Avem o situaţie destul de delicată, avem nevoie de puncte. Este un meci dificil, Craiova are foame de puncte, ca şi noi, de altfel. Dacă analizăm ultimele trei etape, Universitatea stă bine, oltenii au câştigat două meciuri, remizând într-altul, adică sunt neînvinşi de trei partide. Noi am avut parte însă de două înfrângeri consecutive…
 – La scor, 1-6 cu Dinamo şi 1-4 cu Poli Timişoara!
 – Din păcate!
 – A devenit acest meci cu Universitatea unul capital pentru cariera dumneavoastră de antrenor la Oţelul?
 – Nu cred că o partidă ar putea stabili cariera unui antrenor, asta-i părerea mea. Nu am o carieră bogată în antrenorat, am însă unele rezultate bune şi, repet, nu văd de ce un meci mi-ar pune la îndoială cariera…

„Universitatea este o echipă bună“

 – Referirea mea este doar la acest moment al dumnevoastră la Oţelul, la faptul că ultimele două înfrângeri au fost umilitoare.
 – În fotbal este posibil orice, iar acest meci cu Craiova este deschis oricărui rezultat. Universitatea este o formaţie bună. Eu respect Ştiinţa, oltenii au o echipă tânără, cu ambiţii mari, iar la Craiova s-au făcut investiţii în ultimul timp.
 – Cu toate acestea, Universitatea nu este pe un loc onorabil…
 – Cred că nu s-au exprimat, deocamdată, la adevărata valoare. Poate că instabilitatea de la nivelul conducerii tehnice a fost cauza principală care a făcut ca oltenii să nu înregistreze rezultatele scontate. Ca să închei discuţia despre acest meci cu Universitatea, vreau să mai spun că noi îl tratăm cu foarte, foarte mare seriozitate. Şi v-am explicat de ce.
 – Vă temeţi de un anume jucător de la Craiova?
 – Dacă ar fi să mă tem de cineva, ar trebui să-mi fie frică, să mă exprim aşa, de propria mea echipă. Am încredere însă în formaţia mea… Atunci când jucătorii mei vor reuşi să aibă constanţă în evoluţii, nu contradictorii ca acum, o să reuşim să învingem pe oricine, mai ales la Galaţi.

„Cunosc episoadele comice din meciurile cu oltenii“

 – Nu vă temeţi de portarul Borş? Preşedintele Marius Stan spunea că s-ar putea să apelaţi la un portar de la… Combinat?! Aţi rezolvat problema portarului?
 – Marius Stan a spus asta la supărare şi ca un fel de glumă… Avem portari destul de buni în lot, voi vedea pe cine titularizez sâmbătă.
 – Borş a mai primit gol de la aproape 60 de metri şi de la Papură, într-un meci Oţelul – Craiova, 0-1, în mai 2003! Nu eraţi atunci antrenor la Galaţi…
 – Cunosc acest episod, sunt informat atât despre istoria meciurilor cu Universitatea Craiova, cât şi de aceste episoade comice din viaţa Oţelului. Sper să nu se mai repete!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII