15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte ştiri

Sniţel la toaster

Pregătirea unui şniţel durează destul timp şi înseamnă şi ceva murdărie în bucătărie. De acum înainte, lucrurile se vor schimba, graţie unei companii germane care va realiza un şniţel tocmai bun de pregătit la un aparat de prăjit pâine. Noua specialitate se va numit „Tillman’s Toasty“ şi a fost prezentată recent la Köln de firma germană Tönnies. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că doreşte în acest fel să dea o mână de ajutor acelor persoane care refuză să îşi piardă timpul la bucătărie gătind, preferând în schimb aşa-numita „Convenience Food“, mâncare confortabilă. Noul tip de şniţel este gata în doar trei minute, nu necesită grăsime pentru a fi pregătit şi nici nici nu se arde.  

40.000 de euro, cântând pe stradă

Cunoscutul violonist britanic David Juritz a abandonat în ultimele patru luni scenele internaţionale, preferând să cânte pe străzile mai multor oraşe de pe mapamond. După cum inforemază Corriere.it, britanicul a reuşit să strângă peste 40.000 de euro, cântând simfoniile lui Bach pe trotuarele din 50 de capitale. Marţea trecută, după ultima sa reprezentaţie la New York, Juritz a decis să se întoarcă la Londra. Turneul pe „trotuarele“ din toată lumea a început la Londra pe 9 iunie. Cu primii bani obţinuţi a cumpărat mâncare şi un bilet de avion. Toţi banii câştigaţi în aceste luni vor fi donaţi asociaţiei  Musequality, care organizează cursuri muzicale pentru tinerii din ţările în curs de dezvoltare. „Mi-a mers mai bine decât mă aşteptam. De fapt, sincer să fiu, eu mă gândeam că o să fiu arestat, însă din fericire nu s-a întâmplat asta“, a povestit violonistul.

Jerry Hall – înşelată de Mick Jagger cu 4.000 de femei

În timpul căsniciei cu legendarul Mick Jagger, fosta soţie a acestuia, Jerry Hall, a asistat neputincioasă la toate aventurile extraconjugale ale celebrului rocker. De-a lungul anilor de mariaj, aceasta a fost înşelată de Jagger cu nu mai puţin de 4.000 de femei, Hall ştiind de la bun început ce se întâmplă. „Veneam acasă şi găseam lucruri străine ale unor femei. Găseam lângă pat cercei sau inele. Era evident“, a povestit Hall. Fosta doamnă Jagger încearcă acum să se răzbune şi pentru un milion de dolari a acceptat să scrie o carte despre această relaţie tumultuoasă, din care nu vor lipsi poveştile despre droguri, aventuri sau crizele de gelozie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS