23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDicu vrea mai mult tupeu

Dicu vrea mai mult tupeu

Preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Nicolae Dicu, consideră că rezultatele de până acum ale grupării din Zăvoi sunt peste aşteptări. „Trebuie să fim realişti, echipa aproape că a fost reconstruită din temelii după ratarea promovării, în sezonul trecut. Ne lipseşte mult omogenitatea, în condiţiile în care valoarea fotbaliştilor este certă. În această situaţie, rezultatele din primele etape sunt peste aşteptări, iar poziţia a doua a clasamentului este foarte bună. Ce bine ar fi să fim aici şi la sfârşitul campionatului“, a spus Dicu.
Acesta este convins că în Seria a II-a lupta se va da numai pentru locul secund, primul fiind acontat deja de FC Argeş Piteşti. „Este greu de crezut că FC Argeş poate fi oprită din cursa spre revenirea în Liga I pentru că acolo este un lot de prima divizie. Dacă nu se vor certa şi dacă nu va apărea cine ştie de eveniment neprevăzut, piteştenii vor termina detaşat pe primul loc. Pentru a doua poziţie promovantă, favorite sunt Jiul Petroşani, CSM Vâlcea şi Gaz Metan Mediaş. Foarte mult vor conta şi rezultatele directe. Noi am trecut de medieşeni, dar am pierdut cu Jiul. Vom vedea ce va mai fi. Dacă de la Petroşani, în iarnă, vor pleca fotbaliştii importanţi, aşa cum se aude, atunci situaţia se schimbă, şansele noastre cresc“, a adăugat preşedintele CA al grupării vâlcene.

Mulţumit de Boroiban şi Vidakovic

Nicolae Dicu speră ca în perioada următoare vâlcenii să crească la capitolul tupeu, lucru care le lipseşte încă jucătorilor. „Evoluează cu frică şi nu ştiu de ce. S-a văzut şi cu Unirea Alba Iulia, după ce au marcat nu mai ştiau ce să facă atunci când aveau mingea. Am avut şi noroc. Dacă înscriau ei primii nu ştiu dacă se mai putea întoarce rezultatul. În orice caz, faţă de sezoanele trecute, cred că avem atacanţi adevăraţi. Chiar dacă nu joacă la adevărata valoare, Boroiban şi Vidakovic ştiu meserie. La Boroiban s-a văzut, a avut mingea în faţa portarului şi a marcat cu sânge rece. Sârbul ştie să hăituiască apărarea adversă, aleargă mult şi când are ocazii ratează rar. Eu cred că ne mai trebuie un coordonator experimentat care să lege jocul la mijlocul terenului. Vom vedea în iarnă spre cine ne orientăm“, a precizat Dicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS