12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReal a pierdut, dar Pătraşcu nu e supărat

Real a pierdut, dar Pătraşcu nu e supărat

Formaţia de ligă secundă Real Craiova a pierdut, luni seară, cu scorul de 9-3 (3-1) partida din deplasare cu City’us II Târgu Mureş, contând pentru runda a doua. Oltenii au fost depăşiţi clar de o echipă care are în componenţă cinci brazilieni şi patru portughezi.
„Nu sunt supărat, pentru că echipa din Târgu Mureş a fost prea bună. Practic, am jucat împotriva aceloraşi jucători care evoluează şi în prima ligă şi care joia trecută au remizat cu campioana CIP Deva. Am reuşit să ţinem pasul cu ei doar 35 de minute, când aveau 5-3, apoi nu am mai făcut faţa vitezei lor de joc. Ni s-a rupt filmul, cum se zice. Ne-au lipsit doi jucători importanţi, Rotaru şi Marin, dar şi cu doi de Rotaru tot mâncam bătaie. Jucătorii din Târgu Mureş joacă pentru a prinde lotul pentru Liga I. În plus, au salarii de 700 sau 800 de euro pe lună“, a povestit antrenorul echipei Real, Sorin Pătraşcu. Acesta a trimis în teren următorii jucători: Păducel – Băluţoiu, Mateiţă, Hrelea, Ochea. Au mai intrat: Stuparu, Badea şi Constantinescu. Golurile au fost reuşite de Băluţoiu, Mateiţă şi Stuparu. În celelalte meciuri din serie, Olimipic Simeria a remizat cu Spicom Sfântu Gheorghe, scor 3-3, iar Elite Gheorghieni a învins pe Dava Deva, scor 6-4. Real rămâne pe locul doi, iar în etapa următoare va primi vizita formaţiei Dava Deva.

Cipolini a părăsit FC Craiova

Echipa de futsal din Liga I FC Craiova a rămas fără antrenor, Marius Pîrciu renunţând luni la funcţia în care fusese instalat cu puţin înainte de debutul campionatului. Finanţatorul formaţiei din Bănie, Sorin Croitoru, a declarat ieri că nici acum nu ştie de ce a plecat cel poreclit de jucători „Cipolini“: „Luni ne-a anunţat că pleacă, dar nu a vrut să ne spună de ce. De echipă se vor ocupa în perioada următoare jucătorii mai experimentaţi, Chivu, Florescu şi Chiliman“.
Croitoru a adăugat că Mihalache şi Alecu, cei doi jucători veniţi la începutul sezonului împreună cu antrenorul Pîrciu, vor rămâne la echipa din Bănie. FC Craiova va fi judecată astăzi de Comisia de disciplină pentru incidentele de la meciul de duminică seară cu Odorheiu Secuiesc, partidă întreruptă în minutul 36, la scorul de 3-0 pentru echipa din Odorhei, din cauza a doi spectatori care au pătruns pe teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS