14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu, la comisie

Bornescu, la comisie

Mircea Bornescu va fi judecat astăzi de Comisia de Disciplină pentru gestul din partida cu Gloria Bistriţa din etapa trecută, când, în încercarea de a respinge o minge, l-a lovit cu piciorul pe Cristi Coroian, rupându-i trei coaste. În plus, atacantul bistriţean a suferit o ruptură de pleură. „Nu am vrut decât să intervin la minge, n-am avut nici cea mai mică intenţie de a-l lovi pe Coroian“, s-a apărat Bornescu, imediat după meci, cerându-şi scuze faţă de jucătorul bistriţean. În apărarea lui „Jose“ a sărit atunci şi Ilie Balaci, care era convins că a fost doar un accident nefericit.
„Nu mi se pare normal să fiu chemat la Comisia de Disciplină, pentru că nu a fost nici un fel de intenţie. Mai mult, nici arbitrul nu m-a avertizat, pentru că în acea fază am atins mingea. Este cu atât mai greu cu cât noi avem meci vineri, iar eu trebuie să stau pe drumuri pe la comisie. Îmi pare rău de Coroian, dar nu este normal să fiu suspendat“, s-a plâns ieri Bornescu.
Oficialii bistriţeni au avut însă altă părere şi au depus memoriu împotriva arbitrului acelei partide, debutantul Florin Marcu, dar şi a lui Mircea Bornescu. Ardelenii cer suspendarea portarului craiovean şi plata cheltuielilor de spitalizare a jucătorului Coroian, care s-a externat luni. Oltenii se vor apăra cu o casetă, cu imagini care prezintă intervenţia lui Bornescu dintr-un alt unghi, încercând să-i convingă pe membrii comisiei că intrarea lui „Jose“ nu este de suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII