15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBolohan îl laudă pe Napoli

Bolohan îl laudă pe Napoli

Mugur Bolohan, fostul jucător al Ştiinţei, în prezent legitimat la Universitatea Cluj, crede că partida de vineri va fi interesantă. „Meciul cu Craiova va fi pe viaţă şi pe moarte. Am fost la Craiova, m-am simţit foarte bine, chiar mai bine decât la Dinamo sau Rapid, dar acum sunt la Cluj şi doresc din tot sufletul să câştigăm această întâlnire. Mă bucur că nu joacă Wobay, este un jucător valoros, pe care îl ştiu din Cipru, unde am jucat cu el la NEA Salamina, şi poate câştiga un meci de unul singur, aşa cum a făcut şi cu Gloria Bistriţa“, a declarat, pentru NewsIn, Mugur Bolohan.
Acesta consideră că nici Craiova şi nici „U“ Cluj nu îşi merită locul din clasament: „Am avut mult ghinion până acum. Jucăm fotbal, dar nu câştigăm, primim goluri pe greşeli personale ori autogoluri. Cred şi sper să spargem această neşansă la Craiova. Vineri se întâlnesc două formaţii care, după modul în care joacă, ar trebui să fie în primele zece din campionatul românesc. Au jucători de valoare, care au fost la naţională, tineri talentaţi, plus antrenori cu experienţă“.
Bolohan l-a lăudat şi pe antrenorul Nicolo Napoli şi a vorbit despre perioada în care a jucat la Craiova: „Nicolo este un tehnician foarte bun. Nici acum nu-mi explic de ce a fost înlăturat de Dinel Staicu. În urma pregătirii făcute de el atunci, Craiova a terminat pe locul patru. După ce m-am antrenat sub comanda sa, m-am simţit altfel. Cred, totuşi, că şi el, şi eu am fost înlăturaţi atunci de la echipă, pentru că fusesem aduşi de Adrian Mititelu, care nu s-a aflat în acea perioadă în relaţii prea bune cu fostul patron. Curios a mai fost că anul următor Universitatea a şi retrogradat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS