25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea, un antrenor inspirat

Bondrea, un antrenor inspirat

Tehnicianul din Zăvoi l-a titularizat în ultimul moment pe Boroiban, autorul golului cu care vâlcenii au câştigat duminică partida cu Unirea Alba Iulia.

Antrenorul echipei CSM Vâlcea, Marian Bondrea, a recunoscut după victoria obţinută duminică în faţa echipei Unirea Alba Iulia (scor 1-0) că a fost tentat să-l lase pe banca de rezerve pe Laurenţiu Boroiban, autorul golului, fotbalist cu care avusese un conflict acum două săptămâni.
„Am fost tentat să-l las pe bancă şi să mizez pe Robson. Până la urmă m-am gândit că brazilianul nu poate duce aşa cum îmi doresc eu 90 de minute şi Boroiban a fost titular. A marcat şi ne-a adus trei puncte importante“, a afirmat Bondrea.
„Profesorul“ şi-a manifestat nemulţumirea faţă de programul avut de echipa sa în ultimele etape. „Am jucat duminica, ne-a fost schimbat programul. Băieţii nu au mai avut timp să plece acasă, poate şi din această cauză mai sunt şi nervoşi. Problema mare e că nici nu primim bani din treaba asta. Este vorba de câteva sute de euro care se împart la toate echipele“, a spus Marian Bondrea făcând referire la televiziunile care transmit partidele din liga secundă.

Zoicaş s-a reaccidentat

Ghinioanele se ţin lanţ de atacantul Lucian Zoicaş, împrumutat de CSM de la Pandurii Târgu Jiu. Zoicaş s-a reaccidentat la un meci de campionat al formaţiei a doua din Zăvoi şi se pare că nu va prinde acest final de tur, spre dezamăgirea lui Bondrea. „Nu mai este fotbalistul pe care-l ştiam eu. Plânge când nu-i iese ceva, se fereşte pe teren. Eu am ţinut să fie adus la CSM, dar, din păcate, nu putem conta pe el“, a afirmat tehnicianul grupării vâlcene.
Oficialii de la CSM Râmnicu Vâlcea au decis să nu ceară bani pentru un eventual transfer al portarului Marius Mindileac, cel care a părăsit echipa înainte de derbiul cu Unirea Alba Iulia. „A venit liber de contract, normal este să nu-i facem probleme. Am căzut de comun acord că este mai bine să plece, să-şi caute altă echipă“, a precizat preşedintele grupării din Zăvoi, Alin Trandafir. Marian Bondrea îşi înţeapă, însă, fostul elev: „Nu ne-am certat, nu l-am dat noi afară. A spus că are nevoie de continuitate, că vrea să fie titular meci de meci, dorinţe pe care nu i le putem îndeplini. Nu i-a plăcut la Vâlcea, a fost nemulţumit şi de climă. Acum va avea mai mult timp liber, va avea continuitate la televizor şi în tribună“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS