19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChibulcutean, singurul integralist

Chibulcutean, singurul integralist

Fundaşul central Alin Chibulcutean este singurul fotbalist de la Pandurii Târgu Jiu care a bifat toate minutele în cele nouă jocuri pe care gruparea gorjeană le-a disputat în acest sezon. Şi anul trecut, Chibulcutean a fost integralist la finalul turului, sfârşind campionatul cu cele mai multe minute bifate pentru echipa lui Neagoe.
La polul opus în acest top se află Bălăeţ, Dragomir, Jackson şi Edimilson, care nu au apucat să joace nici un minut pentru gruparea gorjeană. Dacă anul trecut era unul dintre preferaţii lui „Geană“ în alcătuirea primului unsprezece, Ionuţ Dragomir a fost tras pe linie moartă de tehnician, „Garcea“ prinzând foarte rar chiar şi lotul de 18. Brazilienii Jackson şi Edimilson nu au debutat într-un joc oficial pentru Pandurii Târgu Jiu.

Vasilache s-a întors mai devreme

Ciprian Vasilache a părăsit ieri cantonamentul „pandurilor“ de la Băile Herculane, revenind la Târgu Jiu pentru investigaţii amănunţite la piciorul la care a suferit întinderea musculară în urmă cu două zile. Suspectat chiar de ruptură musculară, Vasilache este unul dintre cei şase fotbalişti pe care Eugen Neagoe nu-i poate utiliza în amicalul de astăzi, de la ora 13.00, programat pe „Municipal“ în compania formaţiei de Liga a III-a CSM Sebeş.
După o săptămână solicitantă, cu două antrenamente zilnic, Neagoe a scăzut ritmul, supunându-şi ieri elevii la o singură şedinţă de pregătire. Echipa va sosi astăzi la Târgu Jiu înaintea meciului amical, jucătorii urmând să primească liber până luni. Secretarul general al clubului, Daniel Băloi, a precizat că acestea vor fi singurele zile libere pe care le mai primesc jucătorii pentru că programul va fi încărcat în perioada următoare.

Suporterii cred în îndeplinirea obiectivului

Mai mult de jumătate dintre suporterii care au votat pe site-ul clubului Pandurii Târgu Jiu cred că echipa lui Neagoe îşi poate îndeplini obiectivul acestui sezon, clasarea în primele opt locuri ale Ligii I. 58 la sută dintre cei 108 votanţi văd Pandurii la finalul acestui an pe unul din locurile 7-11 şi doar opt la sută nu dau şanse gorjenilor de a se menţine în primul eşalon.
O parte însemnată a fanilor, 18 la sută, crede că formaţia condusă de Eugen Neagoe nu va atinge nici măcar performanţa de anul trecut, locul 11, urmând să ocupe una dintre poziţiile 12-14.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS