17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea şi-a revenit

Chelsea şi-a revenit

Jucătorii formaţiei londoneze au trecut peste despărţirea de fostul lor antrenor, Jose Mourinho, şi se gândesc la finala Ligii Campionilor.

Echipa iberică FC Valencia a pierdut, cu 1-2 (1-1), meciul disputat miercuri seară, pe stadionul „Mestalla“, în compania formaţiei engleze Chelsea Londra, în etapa a doua a Grupei B a Ligii Campionilor.
Valencia a deschis scorul în minutul 9, prin David Villa, Chelsea Londra a egalat în minutul 21, graţie reuşitei lui Joe Cole ’21, victoria „albaştrilor“ fiind adusă, în repriza secundă, de Didier Drogba (’71).

Drogba vrea trofeul

La finalul partidei de pe „Mestalla“, atacantul echipei Chelsea, Didier Drogba, a recunoscut că plecarea antrenorului Jose Mourinho „le-a tăiat picioarele“ jucătorilor formaţiei londoneze, care însă au depăşit această perioadă dificilă.
„Cred că trebuie să avem o atitudine pozitivă şi să punem deoparte emoţiile. Suntem aici pentru a munci. Este cel mai bun lucru pe care putem să-l facem. Am avut o perioadă dificilă“, a spus Drogba, al cărui ataşament faţă de Mourinho depăşea relaţia jucător-antrenor.
Atacantul s-a arătat bucuros de victoria în faţa formaţiei Valencia, adăugând că „albaştrii“ vor să meargă până la capăt şi să câştige Liga Campionilor.

Ten Cate va fi antrenor la Chelsea

Conform presei britanice, Henk ten Cate, tehnicianul echipei Ajax Amsterdam, la care evoluează George Ogăraru şi Nicolae Mitea, a acceptat să devină antrenorul principal al formaţiei Chelsea, unde Avram Grant va rămâne ca manager. Ziariştii englezi susţin că Ten Cate va fi numit în funcţie la Chelsea săptămâna viitoare. El va semna un contract pe trei ani, cu un salariu anual de 2,1 milioane de lire sterline.
„Aceasta este o tentativă a patronului Roman Abramovici de a face să funcţioneze numirea lui Grant. Ten Cate va umple golurile. El va fi creierul şi îi va motiva pe jucători“, a spus o sursă din cadrul clubului Chelsea.
Ten Cate va colabora cu Grant, cel care a fost numit antrenor la Chelsea după plecarea lui Jose Mourinho. Avram Grant va rămâne manager şi va avea şi el un cuvânt de spus în privinţa selecţiei şi tacticii. În plus, Avram Grant va fi cel care va discuta cu presa.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS