30.6 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportO să demonstrez că am valoare

O să demonstrez că am valoare

După ce sezonul trecut a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu doar în competiţia surprizelor, acum Dossey a fost titularizat de Neagoe şi în campionat.

Ghanezul Ibrahim Dossey a profitat de conflictul dintre Adnan Guso şi antrenorul Eugen Neagoe şi i-a luat faţa bosniacului în lupta pentru pentru titularizare în poarta „pandurilor“. După jocul fără reproş făcut în şaisprezecimile Cupei României cu Universitatea Craiova, Dossey a repetat prestaţia şi în jocul de campionat la Iaşi, unde golul încasat în ultimul minut nu i se poate imputa. Se pare că, după un an de aşteptare, a venit şi vremea lui Dossey, acesta fiind anunţat titular şi cu CFR Cluj. Sezonul trecut, ghanezul de 35 de ani a evoluat un singur meci în Liga I, cu Poli Timişoara, dar a fost titular în Cupa României, unde a contribuit din plin la calificarea echipei Pandurii Târgu Jiu în semifinalele competiţiei. Dossey a aşteptat răbdător, s-a pregătit şi acum doreşte să-şi probeze valoarea.
„În munca aceasta ai nevoie de răbdare. A venit timpul să demonstrez că am valoare. A fost un moment frumos. Sper să continuu aşa, să ajut echipa şi să urcăm în clasament. Suntem trei portari buni. E un lucru bun pentru Pandurii. Guso a început bine, poate acum e puţin obosit. Se odihneşte puţin. Dacă nu-mi merge bine, intră şi Bălăeţ. Nu contează dacă eşti titular sau nu. Cine intră în teren face ce trebuie, că de aceea suntem aici, să ajutăm echipa“ a spus Dossey.

„Batem pe CFR Cluj, o să vedeţi“

După trei înfrângeri consecutive în Liga I, Pandurii Târgu Jiu primeşte pe „Municipal“ vizita liderului, CFR Cluj, singura echipă neînvinsă, alături de Rapid, în campionat. Cartea de vizită cu care clujenii vin la Târgu Jiu nu-l sperie pe Dossey, care are experienţa duelurilor cu Inter Milano pe când evolua la Braşov. „CFR e o echipă normală. Nu văd care e diferenţa între CFR şi Pandurii. Sunt pe primul loc, dar am văzut multe meciuri ale lor şi nu sunt de speriat. Jucăm şi câştigăm meciul. Când am jucat la Braşov, niciodată nu am intrat pe teren cu frică sau teamă. Am jucat împotriva lui Inter Milano, Ronaldo şi alţii, nu-mi e teamă de CFR. Sută la sută batem pe CFR. O să vedeţi“, a afirmat Dossey.
Goal-keeper-ul „pandurilor“ ştie că sâmbătă va avea de înfruntat o echipă cu o forţă ofensivă deosebită, însă nici defensiva grupării gorjene nu este de neglijat, Pandurii deţinând în prezent a treia apărare din campionat.
„Sunt pe primul loc, toată lumea vorbeşte de ei, dar fotbalul se joacă pe teren. Au un atac bun, dar şi noi avem apărare bună. Alin Rus şi Chibulcutean sunt jucători cu experienţă, Djakpa şi Mândrean sunt şi ei buni. A mai venit şi Păcurar la mijloc“, garantează Dossey.
Acesta este de părere că Pandurii a avut ghinion în ultimele etape, când nu a obţinut nici un punct din nouă posibile. „Suntem o echipă care se poate baza pe toţi jucătorii din lot, nu avem titulari şi rezerve. Cine joacă îşi face treaba bine. De la începutul campionatului am jucat bine, dar în ultimele trei meciuri am avut ghinion. Erau meciuri de câştigat uşor, dar nu ştiu ce s-a întâmplat“, a încheiat portarul echipei Pandurii.

Oltenii vor să fie pragmatici

Pandurii vor să copieze modelul Poli Iaşi, care a obţinut toate punctele cu un singur şut pe spaţiul porţii lui Dossey şi să-l aplice cu CFR Cluj. Oficialii clubului din Târgu Jiu preferă punctele în detrimentul spectacolului fotbalistic. „La Iaşi am jucat frumos şi am pierdut. Cu CFR Cluj jucăm pragmatic şi o să ne impunem. Degeaba ne-a aplaudat publicul la Iaşi dacă nu am luat nici un punct“, a spus secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU