17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli, aşteptat la Craiova

Napoli, aşteptat la Craiova

Mititelu nu l-a confirmat pe italian, dar i-a acordat mari şanse să fie antrenorul Universităţii, numirea oficială urmând să aibă loc abia luni.

Italianul Nicolo Napoli va fi, mai mult ca sigur, noul antrenor al Universităţii Craiova. Surse apropiate grupării oltene susţin că finanţatorul Adrian Mititelu s-a înţeles marţi seară cu tehnicianul italian, care şi-a făcut deja rezervări la avion pentru luni, când este aşteptat în Bănie. Napoli nu va veni cu mâna goală la Craiova, el urmând să-şi aducă şi trei ajutoare, doi antrenori secunzi şi un preparator fizic. Napoli a preferat să lucreze cu un preparator fizic italian şi în sezonul 2003 – 2004, când s-a mai aflat pentru trei etape la cârma Ştiinţei, contabilizând cu alb-albaştrii două înfrângeri şi un rezultat de egalitate. Atunci Nicolo l-a ales pe Massimiliano Savona.
Venirea lui Nicolo Napoli nu ar surprinde pe nimeni, atâta timp cât finanţatorul Ştiinţei a vorbit mereu frumos de italian, căruia i-a prevăzut reîntoarcerea în Bănie. Chiar şi în ultimele declaraţii Mititelu l-a pomenit pe Napoli. „Din păcate, Emil Săndoi nu poate veni, deoarece FRF nu-l lasă, întrucât îl aşteaptă un meci foarte important cu Franţa. Suntem în discuţii cu un portughez şi am încă acest of cu Nicolo Napoli, un antrenor care a lăsat şi blesteme la Universitatea Craiova“, spunea Mititelu după meciul cu Dacia Mioveni, introducându-l în ecuaţie şi pe Sorin Cîrţu, pe care nu l-a contactat însă, personal, niciodată.
Mititelu a încercat ieri să se eschiveze, susţinând că abia luni se va cunoaşte numele antrenorului: „Nu am pus antrenor, până luni nu voi lua vreo decizie. Mă gândesc serios, pentru că nu vreau să mai greşesc. Aştept un răspuns din partea Federaţiei, să vedem dacă îi dau o derogare lui Emil Săndoi, pentru că eu îl doresc la Universitatea. Am discutat şi cu Napoli şi el are şanse la fel de mari să fie antrenor, dar sunt mai mulţi pe listă“. În ceea ce priveşte staff-ul administrativ, prin Bănie se vorbeşte că Mititelu ar încerca să-l coopteze pe Marcel Iancu, persoană cu trecere la FRF.

Antrenamente la Bistriţa

După ce marţi au ajuns la Cluj, unde au rămas pentru un antrenament şi odihnă, jucătorii Universităţii Craiova au părăsit ieri-dimineaţă oraşul de la poalele Feleacului, continuându-şi drumul către Bistriţa, locul unde mâine vor susţine o nouă bătălie în Liga I. Un meci foarte important pentru juveţi, care vor să repete figura din meciul cu Dacia Mioveni, când au reuşit o victorie preţioasă, necesară ca aerul. Antrenorul Daniel Mogoşanu, cel pe umerii căruia va apăsa responsabilitatea şi la acest meci, va trebui să-şi pregătească elevii fizic şi psihic pentru a face faţă ardelenilor. Nici Gloria nu se simte prea bine după ce etapa trecută a pierdut la Timişoara. Craiovenii s-au antrenat aseară, la Bistriţa, în efectiv complet, portarul Mircea Bornescu revenind la echipă după ce a fost învoit trei zile pentru că a născut soţia sa. Singura absenţă importantă din lotul Ştiinţei este mijlocaşul Andrei Prepeliţă, accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

50 COMENTARII