13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportProgram strict pentru Portocala Mecanică

Program strict pentru Portocala Mecanică

Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat programul selecţionatei Olandei pentru meciul cu reprezentativa României, stabilit pentru 13 octombrie, pe stadionul „Farul“ din Constanţa, în cadrul preliminariilor EURO 2008.
Naţionala condusă de selecţionerul Marco van Basten se va reuni pe 9 octombrie, la ora 12.30 (ora locală), la hotelul „Huis ter Duin“ din Noordwijk aan Zee, fără a exista vreun contact cu presa. În seara aceleiaşi zile, la ora 18.00, este programat un antrenament deschis, pe terenul „Quick Boys“, din incinta parcului sportiv „Nieuw Zuid“ din Katwijk. Pe 10 şi 11 octombrie, de la ora 11.00, vor avea loc antrenamente închise, pe stadionul „Feyeonoord“ din Rotterdam, respectiv pe stadionul „ADO“ din Den Haag.
Delegaţia olandeză va pleca de la Amsterdam vineri, 12 octombrie, la ora 10.00 (ora locală) şi va ateriza pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“, la ora 13.50. În seara aceleiaşi zile, după ce se vor fi cazat la hotelul Iaki din Mamaia, olandezii vor efectua antrenamentul oficial pe stadionul „Farul“, de la ora 19.30. Antrenamentul este deschis doar presei (toţi reporterii, cameramanii şi fotoreporterii vor urmări şedinţa de pregătire din tribune). După încheierea antrenamentului, Marco van Basten va susţine o conferinţă de presă. Jucătorii nu vor acorda interviuri, existând, totuşi, posibilitatea ca un component al lotului olandez să-şi însoţească antrenorul la conferinţa de presă.
Delegaţia batavă va părăsi România duminică, 14 octombrie, la ora 9.50, tot de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS