13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu va fi tătic

Bornescu va fi tătic

Imediat după jocul cu Mioveni, Mircea Bornescu a plecat la Bucureşti pentru a fi alături de soţia sa, care urmează să nască astăzi. Goal-keeper-ul Universităţii a fost învoit de conducerea clubului pentru trei zile, urmând să revină alături de colegi miercuri seară. Soţia sa a fost programată astăzi pentru cezariană la un spital din Capitală, examenul ecografic evidenţiind că va avea un băiat.
Elevii lui Daniel Mogoşanu vor pleca, cel mai probabil, mâine spre Bistriţa. Pentru a ajunge miercuri seară în cantonamentul juveţilor, „Jose“ va veni cu avionul pe ruta Bucureşti – Cluj, apoi se va alătura celorlalţi alb-albaştri. Partida Gloria – Universitatea este programată vineri, de la ora 15.00 (Telesport). La acest meci, Mogoşanu nu va conta pe serviciile australianului Michael Baird, amendat şi retrogradat la judeţ. Mihai Dina a primit un ultim avertisment pentru că a plecat de la stadion după ce a aflat că nu face parte din lot la meciul cu Dacia Mioveni.
La Gloria nu va evalua Lucian Pîrvu, existând o înţelegere ca fostul jucător al Ştiinţei, transferat recent la Bistriţa, să nu evolueze în meciurile directe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU