18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta, de neînvins acasă

FC Drobeta, de neînvins acasă

FC Drobeta – Alba Iulia 3-2
Stadion
„Municipal“, spectatori: 700.
Au marcat: Jenaru ’35, Păun ’38, Bucă ’69-p. / Zăgrean ’16, Oroian ’74.
FC Drobeta: Munteanu – Dicu, Amzucu, Mitic, Trofin – Bucă, Păun (’78, Văcaru), Moutinho, Jenaru – Boboescu (’51, Purcel), Epure (’60, Tobă). Antrenor: Marian Bucurescu.
Unirea Alba Iulia: Rotaru – Oroian, Cazan, Mărincean – Selagea, Foro (’53, Cristea) – Dîlbea, Ghiorma, Tătar (‘9, Hodor) – Manea (’71, Grozav), Zăgrean. Antrenor: George Ciorceri. 

FC Drobeta nu cedează nici un punct pe teren propriu în acest sezon, mehedinţenii învingând sâmbătă pe Unirea Alba Iulia cu scorul de 3-2. Jocul a fost disputat, cu răsturnări de situaţii, cu ratări de ambele părţi, „campionul“ acestora fiind atacantul severinean Boboescu. Oaspeţii au condus din minutul 16, prin golul lui Zăgrean, dar severinenii au reuşit să puncteze de două ori, preluând conducerea. Reuşitele au aparţinut lui Jenaru, la o acţiune colectivă a atacului severinean, şi lui Păun, după o incursiune personală.
Imediat după pauză oaspeţii au făcut două schimbări, întărind compartimentul ofensiv. Cu toate acestea, cei care au reuşit să marcheze au fost tot gazdele, din penalti. Echipa din Alba Iulia a mai înscris o dată prin Oroian, în minutul 74, cu un şut din interiorul careului. Finalul de meci putea să mai aducă goluri de ambele părţi, însă indecizia atacanţilor a făcut ca partida să se încheie cu victoria meritată a Drobetei. Formaţia din Alba Iulia a fost însoţită şi în această deplasare de fani. Suporterii echipei, care au plecat la drum la ora 4.00, au fost nemulţumiţi de prestaţia echipei, la final scandând numele formaţiei din Severin. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS