24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi vrea să rămână invincibil

Săndoi vrea să rămână invincibil

Naţionala de tineret a României va juca astăzi, de la ora 21.45, la Bristol, o partidă de verificare în compania selecţionatei similare a Angliei.

Antrenorul tricolorilor mici, Emil Săndoi, a spus că vrea ca naţionala noastră să-şi continue seria de meciuri fără înfrângere, chiar dacă adversara de astăzi este foarte puternică. „Englezii au ajuns în semifinalele Campionatului European de tineret şi au pierdut prezenţa în finală doar din cauza unei serii interminabile de penaltiuri. Adversarul nu mai are nevoie de nici o prezentare. Va fi o partidă foarte dificilă. Acest meci reprezintă ultima repetiţie înainte de Bosnia. Mi-aş dori să păstrăm seria de invincibilitate din ultimele şase meciuri. Rezultatele din amicale aduc rezultate şi în meciurile oficiale“, a opinat Săndoi.

Tehnicianul român a vorbit şi despre avantajele şi dezavantajele echipei pregătite de el, în raport cu naţionala de tineret a Angliei. „Ar putea să fie un avantaj că am început campionatul mai devreme decât ei, dar contează mai puţin la tineret. Un handicap pentru noi este că avem prea puţin timp de pregătire. Fotbaliştii care au jucat duminică vor face practic doar antrenamentul oficial. O să încerc ca un jucător care a jucat 90 de minute duminică să joace mai puţin marţi (astăzi – n.r.), dacă se poate“, a explicat Săndoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS