Acasă Sport Pirvu accepta concurenta

Pirvu accepta concurenta

-

Lucian Pirvu a spus ca mâncarea cu specific grecesc l-a ajutat foarte mult sa-si mentina greutatea, chiar daca nu s-a abtinut de la nimic. „Catelul“ a facut o trecere in revista in privinta evenimentelor petrecute in ultimul timp in sânul familiei alb-albastre, spunând ca nu se teme de concurenta lui Jeremie Njock, cu care spera sa se inteleaga foarte bine in atac, si nici de cea a lui Mircea Bornescu, pe care-l sfatuieste sa o lase mai moale.


„Nu m-am ingrasat deloc, nu am nici un gram in plus. Reteta nu este secreta, am mâncat carne de porc, dar am pus mare accent pe specialitatile grecesti. Bornescu mai are mult de munca sa ajunga atacant. Intr-adevar, la Universitatea toata lumea poate juca pe toate posturile, dar eu cred ca nu pot sa joc in poarta in locul lui Mircea si nici el in locul meu, in atac. Asa ca… Pâna acum m-am inteles destul de bine cu Jeremie Njock, sper sa fie si mai bine pe parcurs. Nu ma tem de concurenta si sper sa colaboram foarte bine pe teren. E un baiat deosebit, de treaba. Nu il cunosteam dinainte, dar auzisem de el. Este bine cladit si cred ca ne va ajuta mult in viitor, ca noi, restul, suntem mai mici de statura. Acum are cine sa sara la cap“, a spus Pirvu.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...