18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu jr. asteapta daruri de la greci

Lucescu jr. asteapta daruri de la greci

La conferinta de presa sustinuta la finalul partidei Panathinaikos – Rapid, tehnicianul giulestean, Razvan Lucescu, a spus ca rezultatul inregistrat in aceasta confruntare este in conformitate cu desfasurarea ostilitatilor din teren.


„0-0 este un rezultat firesc. A fost un joc echilibrat, cu doua echipe bine asezate in teren, care au incercat sa joace agresiv. Probabil ca fiecare formatie ar fi putut marca. Nu cred ca vreuna s-a evidentiat in mod special. A fost o presiune mare, s-a jucat pe putine spatii, iar când te eliberai trebuia sa marchezi repede. Având in vedere toate aceste lucruri, s-a ratat foarte mult. Oricum, ratarea lui Moldovan nu a fost singura a Rapidului. Rezultatul mi se pare corect, in conformitate cu desfasurarea partidei“, a opinat Lucescu jr.


Antrenorul giulestean spera ca Panathinaikos Atena sa nu piarda meciul cu Paris Saint-Germain, din ultima etapa a Grupei G, pentru ca astfel Rapid sa se califice in primavara europeana.


„La sfârstiul partidei, i-am strâns mâna lui Munoz si ne-am complimentat. I-am spus ca sper sa nu piarda la Paris, pentru ca in acest moment depinde de el. Noi ramânem cu satisfactia ca am terminat grupa neinvinsi, dar si cu amaraciunea ca va trebui sa asteptam ultimul joc al acestei grupe si sa speram ca Panathinaikos nu va pierde la Paris“, a afirmat Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS