10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni a fost demis

Bölöni a fost demis

Conducerea clubului AS Monaco l-a pus pe liber pe antrenorul român Ladislau Bölöni. Presedintele gruparii din Principat, Michel Pastor, a precizat ca „pâna la noi ordine“ Bölöni va fi inlocuit cu secundul sau, Laurent Banide.


„Ladislau Bölöni a fost eliberat temporar din functia de antrenor. Laurent Banide il va inlocui pâna la noi ordine“, a spus ieri Pastor, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a adaugat ca urmeaza sa se intâlneasca si cu tehnicianul român, in cursul acestei saptamâni, pentru a negocia plecarea sa. Ladislau Bölöni fusese numit antrenor la AS Monaco in aceasta vara, dupa ce in sezonul trecut se aflase pe banca formatiei Rennes.


Laurent Banide a condus deja antrenamentul efectuat ieri-dimineata de AS Monaco. Banide, de 38 de ani, este un produs al clubului AS Monaco. De 25 de ani, el a lucrat impreuna cu tatal sau, Gérard Banide, la centrul de juniori al gruparii din Principat. El a fost secundul lui Francesco Guidolin, incepând din septembrie 2005, si si-a pastrat acest post si in perioada mandatului lui Bölöni. Daca va fi numit principal la Monaco, Banide va deveni cel mai tânar antrenor din Ligue 1, urmând sa-l devanseze pe Pablo Correa (39 de ani), care pregateste formatia Nancy.


Dupa zece etape disputate in campionatul Frantei, AS Monaco are numai sapte puncte si ocupa locul al 19-lea in clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS