17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am facut din nou cadouri“

„Am facut din nou cadouri“

Nemtenii nu s-au impacat cu gândul ca au pierdut, considerând ca Universitatea a câstigat gratie unui gol norocos, fapt ce i-a determinat sa-si doreasca si mai mult o victorie in Cupa României.


La finele partidei de la Caracal, antrenorul Ceahlaului a afirmat ca echipa sa nu merita sa piarda, pentru ca a dominat si si-a creat câteva ocazii de a marca. Cu toate ca a fost de parere ca disputa ar fi trebuit sa se termine nedecis, Ion Moldovan (foto) a recunoscut in cele din urma meritul oltenilor, apreciind efortul si ambitia, neuitând nici ajutorul primit din partea publicului.


„Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Noi, in prima repriza, puteam marca, la fel si in debutul celei de-a doua, când scorul era 0-0. Pentru Craiova a fost mai greu, dar pâna la urma lor le-a iesit bine, iar noi am facut, din nou, cadouri. Totusi, felicit Craiova pentru aceasta victorie si pentru faptul ca a reusit sa treaca peste suspendarea terenului. Publicul a fost al 12-lea jucator pentru ei“, a spus Moldovan.


Spusele tehnicianului moldovean au fost intarite de Angelo Alistar, care a punctat faptul ca Universitatea a câstigat cu noroc. „In prima repriza am dominat, insa ei au stiut sa se apere. La un moment dat am lasat impresia ca noi suntem cei care jucam acasa. Au dat un gol norocos si apoi s-au bagat cu fundul in poarta“, a afirmat capitanul Ceahlaului.


„Comisarul“ s-a sucit


Daca la inceputul saptamânii trecute afirma ca echipa sa este preocupata de campionat, iar Cupa României va fi tratata cu indiferenta, Ion Moldovan si-a schimbat brusc atitudinea dupa meciul din „Orasul Minunilor“. „Comisarul“ este convins ca partida din 25 octombrie, care va avea loc la Brasov, pe stadionul „Tineretului“, de la ora 14.00, nu va semana deloc cu cea din campionat, pentru ca ambele grupari isi doresc calificarea intr-o faza superioara a competitiei „KO“.


„In Cupa? Este o competitie foarte curioasa si poate aduce multe surprize. Cu siguranta nu va mai fi acelasi joc. Sunt convins ca ambele echipe vor juca mult mai deschis, pentru ca este un joc eliminator si sunt ambitii, ambele echipe isi doresc sa mearga mai departe. Bineinteles ca ne dorim calificarea“, a punctat antrenorul Ceahlaului.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII