22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii români au trecut in turul doi

Juniorii români au trecut in turul doi

In competitia de juniori a Openului Statelor Unite, sportivii români s-au descurcat destul de bine, reusind sa depaseasca primul tur al intrecerii de Mare Slem, nu numai la simplu, ci si la dublu. Jucatoarea de tenis Raluca Olaru, desemnata cap de serie numarul 10, s-a calificat, luni seara, in turul secund al probei de simplu junioare. Olaru a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2, 6-4, pe marocanca Fatima Zahrae El Allami si va juca, in faza urmatoare a turneului, cu reprezentanta gazdelor, Gail Brodsky, care a trecut, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2, de Maria Fernanda Alvarez Teran (Bolivia).


La rândul ei, Mihaela Buzarnescu, a patra favorita a intrecerii de junioare, a invins-o, in primul tur, cu scorul de 6-4, 6-3, pe jucatoarea germana Katherina Killi si o va intâlni in turul secund pe austriaca Nikola Hofmanova, victorioasa in runda inaugurala, scor 6-4, 6-1, in fata sportivei americane Lauren Embree.


In proba de dublu, la juniori, perechea Petru-Alexandru Luncanu / Pavel Cehov (România / Rusia), cap de serie numarul 2, a invins, in primul tur, cuplul spaniol Robert Bautista / Albert Ramos-Vinolas si va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu tandemul brazilian Fernando Romboli / Nicolas Santos, care a trecut, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3, de cuplul american Adam El Mihdawy / Bradley Klahn. In schimb, la junioare, perechea formata din românca Alexandra Dulgheru si poloneza Urszula Radwanska, considerata cap de serie numarul 5, a fost depasita, in runda inaugurala, cu scorul de 6-0, 6-4, de cuplul japonez Emiko Ito / Ai Yamamoto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS