19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReorganizare la AJF Gorj

Reorganizare la AJF Gorj

Biroul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Gorj a hotarât infiintarea mai multor serii, pe criterii geografice, la campionatul judetean de fotbal, categoria Onoare, motivatia acestei decizii fiind scaderea cheltuielilor de deplasare ale formatiilor la meciuri si pentru a evita neprezentarile. Turul campionatului va debuta la inceputul lunii septembrie, la Onoare formatiile nefiind obligate sa aiba echipe de juniori, iar la seniori nu exista obligativitatea folosirii juniorilor. Repartizarea comunelor si oraselor este urmatoarea:


Seria I: Târgu Jiu, Danesti, Dragutesti, Balesti, Telesti, Câlnic, Ciuperceni, Catunele, Glogova, Pades, Godinesti, Tismana, Pestisani, Runcu, Lelesti, Arcani, Stanesti, Balanesti.


Seria a II-a: Scoarta, Sacelu, Musetesti, Bumbesti Jiu, Crasna, Novaci, Polovragi, Baia de Fier, Alimpesti, Prigoria, Albeni, Bengesti Ciocadia, Bumbesti Pitic.


Seria a III-a: Bustuchin, Licurici, Logresti, Stejari, Danciulesti, Cruset, Stoina, Capreni, Hurezani, Vladimir.


Seria a IV-a: Târgu Carbunesti, Ticleni, Jupânesti, Barbatesti, Saulesti, Aninoasa, Tântareni, Ionesti, Branesti, Turceni, Borascu, Bolbosi, Urdari, Farcasesti, Bâlteni, Rovinari, Negomir.


Divizionarele D au nevoie de licentiere


Pentru a participa in campionatul Diviziei D, editia 2006 – 2007, cluburile si asociatiile sportive trebuie sa dobândeasca un certificat de licentiere eliberat de Comisia Judeteana de Licentiere. Cluburile si asociatiile trebuie sa intocmeasca un dosar de licentiere care trebuie depus la AJF Gorj pâna pe 20 august 2006 si care trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:


1. Copie dupa certificatul de identitate sportiva.


2. Cerere de afiliere la AJF Gorj.


3. Sa faca dovada ca sunt proprietari sau sa aiba un contract de inchiriere pe minimum un an pentru un teren de fotbal omologat de AJF Gorj.


4. Sa prezinte contract sau delegatie din care sa rezulte ca pregatirea celor doua echipe de seniori si juniori este asigurata de antrenori sau instructori de fotbal calificati, cu carnetul vizat pentru anul 2006.


5. Sa aiba datoriile fata de AJF Gorj achitate la zi.


6. Copie chitanta sau ordin de plata constituire fond garantie de 300 RON.


7. Tabel nominal cu amprenta stampilei si persoanele imputernicite in relatiile cu AJF Gorj.


Terenurile care vor fi omologate pentru Divizia D trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: lungimea – minimum 90 m, latimea – minimum 45 m, gard imprejmuitor – minimum 1,5 m inaltime, un vestiar pentru jucatorii echipei oaspete si unul pentru brigada de arbitri, banci pentru jucatorii de rezerva si pentru persoanele oficiale, cu maximum 13 locuri, portile trebuie sa indeplineasca toate conditiile prevazute in Legile jocului, fanioane arbitri, steaguri colt, plase porti, sursa de apa in apropierea terenului si o trusa medicala. Omologarea terenurilor se face in perioada 7 – 10 august de catre o comisie a AJF Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS