22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStinga este multumit de transferurile iernii

Stinga este multumit de transferurile iernii

Costea: „Am facut un pas important“


Florin Costea s-a aratat destul de optimist in privinta viitorului sau la Universitatea, fotbalistul provenit de la CSM Vâlcea afirmând ca nu regreta nici un moment ca a semnat cu gruparea alb-albastra. Atacantul de 20 de ani este convins ca va reusi sa-l convinga pe Ovidiu Stinga de faptul ca merita sa fie in primul unsprezece si spera ca va debuta cu Universitatea in prima liga. „Am facut un pas important in cariera prin semnarea contractului cu Universitatea. Nu o sa-i dezamagesc pe cei care mi-au intins aceasta mâna de ajutor. Nu mi-am propus un anumit numar de goluri, dar o sa fac tot posibilul sa-i fac pe suporteri fericiti in fiecare partida. Sper sa debutez cu Universitatea in Divizia A“, a spus Costea, care va evolua cu numarul 17 pe tricou.


Karl Dodd: „Am fost indrumat spre performanta“


Desemnat jucatorul anului 2004 in Australia, Karl Dodd a fost curtat insistent in vara trecuta de mai multe echipe din România, dar acesta a refuzat pe rând FC National si Poli Timisoara, ajungând in cele din urma sa fie inrolat la Universitatea. Explicatia fundasului central a fost destul de bizara, „cangurul“ afirmând ca insistentele impresarului Dan Stanilescu si ale compatriotului sau Josh Mitchell l-au determinat sa ajunga la Craiova. Dodd isi doreste sa atace in cel mai scurt timp cupele europene cu gruparea alb-albastra, al carei trecut a fost revazut inainte de a ateriza in România, acest fapt fiind decisiv in luarea deciziei. „Nu stiam prea multe despre Universitatea, dar Josh Mitchell si Dan Stanilescu mi-au prezentat istoria acestui club de traditie, care nu demult facea o figura frumoasa in competitiile internationale. Imi doresc sa contribui la revenirea pe prima scena, dar cel mai mult sa joc intr-o cupa europeana cu Universitatea“, a afirmat Dodd. Acesta a preluat tricoul cu numarul doi, purtat in prima parte a campionatului de compatriotul si totodata colegul sau din defensiva, Josh Mitchell, acesta din urma multumindu-se cu numarul patru.


Ryan Lee Clarke, botezat „Kaka“ de Banie


Ryan Lee Clarke este mijlocas ofensiv, are 18 ani, este de origine sud-africana, dar locuieste in Australia.


Desi si-a definitivat perioada de juniorat in Italia, la Genoa 1893, Clarke a ales gruparea din Banie din cauza problemelor existente la formatia italiana, motivând totodata ca Universitatea Craiova reprezinta una dintre cele mai mari provocari din cariera sa.


„Am parasit Genoa pentru ca traverseaza o perioada dificila. Am ales sa vin la Universitatea dupa ce am vazut istoricul acestei echipe. Pentru mine este o mare provocare“, a spus mijlocasul australian, care va purta tricoul cu numarul 20. Ryan Lee Clarke s-a ales si cu o porecla de când a sosit in Banie, staff-ul alb-albastru comparându-l cu starul lui AC Milan, brazilianul Kaka.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII