10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau o promovare detasata“

„Vreau o promovare detasata“

Golgheterul Universitatii este sigur de realizarea obiectivului propus in vara, dar asta nu l-a impiedicat sa-i ceara lui Mos Craciun o promovare detasata.


Fiind unul dintre cei mai prolifici atacanti ai gruparii alb-albastre, Mihai Dina s-a bucurat de foarte multa simpatie din partea juniorilor prezenti sâmbata la bradul Universitatii, numeroasele autografe oferite fiind un exemplu foarte clar in acest sens.


Atmosfera de la eveniment l-a facut pe Dina sa dea timpul inapoi si sa se simta din nou copil, depanând amintiri alaturi de Robert Saceanu, Daniel Mihai, Mircea Bornescu, Gabriel Velcovici si alti componenti ai Universitatii.


Mihai Dina a recunoscut faptul ca si-a pus o dorinta de Craciun, pe care nu s-a ferit sa o divulge. De asemenea, atacantul craiovean s-a aratat incântat de vestimentatia Mosului, opinând ca este o schimbare binevenita, pentru ca se saturase de clasicul alb-rosu.


„Imi doresc sa avem un an foarte bun si sa promovam detasat. De altfel, asta a fost dorinta mea pe care i-am cerut-o lui Mos Craciun. Oricum, imi place la nebunie noul «look» al Mosului, culorile alb-albastre il prind foarte bine. Este o schimbare foarte buna, o imagine noua, care bucura toti oltenii. Ne saturasem de acel alb-rosu. In plus, acestea sunt culorile orasului si mi se pare normala aceasta vestimentatie“, a spus Dina.


Atacantul craiovean a negat cu vehementa un posibil transfer in strainatate la inceputul acestui an, afirmând ca misiunea sa la Universitatea se va incheia doar atunci când echipa va câstiga primul trofeu.


„Nici nu se pune problema sa ramân la PSV Eindhoven. Ma duc doar in vizita. De la Universitatea voi pleca doar dupa primul trofeu pe care il va câstiga. De aceea am ales sa vin la Craiova, pentru ca sunt sigur ca va redeveni o forta“, a conchis Dina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS