23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportO verificare utila

O verificare utila

Sala de sport a CS Armata a gazduit timp de doua zile un trial pugilistic la care a participat lotul national de juniori, dar si 40 de boxeri de la diferite cluburi din tara. In total au avut loc 38 de meciuri, in urma carora sportivii din lotul national si-au dovedit superioritatea, cei doi craioveni din lot, Alin Olteanu (CS Armata) si Cosmin Pirvu (CSM Craiova), obtinând victorii in ambele zile. „Au fost meciuri de calitate. Pugilistii din Craiova, dar si cei de la celelalte cluburi, au opus o dârza rezistenta. Nu a existat o prea mare diferenta intre ei si cei de la lotul national. A fost o verificare utila. Toata lumea a fost multumita, inclusiv de organizare“, a afirmat Constantin Cucu, cel care se ocupa de pregatirea pugilistilor de la CS Armata.


Din partea federatiei, la acest eveniment a fost prezent presedintele Rudel Obreja, Gabriel Danciu, seful arbitrilor români, precum si cei doi antrenori ai lotului, Ion Moroita si Marcelica Tudoroiu. In schimb, a lipsit antrenorul federal Alec Nastac, cu toate ca acesta isi anuntase prezenta la trial.


„Aceasta gala de verificare a potentialului sportivilor din lot inainte de inceperea pregatirilor pentru Mondialele de anul viitor si-a atins scopul. Urmeaza ca federatia sa desemneze care dintre cei prezenti vor completa lotul largit. Vor exista câte doi pugilisti la fiecare categorie, cel mai bun si mai in forma urmând sa mearga la CM. Pâna atunci insa vor mai exista si alte selectii, un stagiu de pregatire cu echipa similara a Turciei, campionate nationale si concursuri internationale“, a mai spus Constantin Cucu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS