23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMicii „panduri“ au ratat finalele

Micii „panduri“ au ratat finalele

Pandurii Târgu Jiu, grupa 1994, a ratat la golaveraj calificarea intre primele patru echipe din tara la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola“, gazduit de Timisoara. Elevii lui Bobi Staicu au acumulat 5 puncte, la fel ca primele doua clasate, CS Scoala „Viorel Moldovan“ si LPS Neamt, dar s-au vazut eliminati din competitie din cauza golaverajului negativ, 5-8. Oltenii au debutat cu o remiza, 1-1, cu Otelul Galati, dar au pierdut, 2-6, cu LPS Neamt.


Programat la câteva ore dupa primul meci, gorjenii au clacat in disputa cu nemtenii, deoarece rezervele nu s-au ridicat la nivelul titularilor, iar oboseala si-a spus cuvântul in privinta acestora. Golurile „pandurilor“ au fost marcate de Stegaru si Roberto Dumitru.


„Am inceput bine meciul, dar ne-am dat singuri gol, iar la golul doi portarul a scapat mingea din mâini. La 0-4 au intrat titularii si au reusit sa reduca din handicap, 2-4, scor la care am ratat un contraatac. Schimbarile nu ne-au avantajat, am picat prost si cu orele. Trebuie sa stim sa si pierdem“, a spus Stelescu, seful delegatiei gorjene la Timisoara.


Ieri, in ultimul meci din grupe, Pandurii a invins CS Scoala „Viorel Moldovan“, cu 2-1, gratie dublei lui Vladut Lungu, dar invinsii s-au calificat in finala competitiei, iar „pandurii“ au plecat acasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS