17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCF AJF Dolj, pe locul doic

CF AJF Dolj, pe locul doic

Cea mai importanta competitie interna de fotbal in sala la nivel de juniori, Memorialul „Gheorghe Ola“, si-a disputat faza finala (grupa de vârsta 1995) in Craiova. Bania a fost reprezentata, cu succes, de echipa CF AJF Dolj, pregatita de antrenorii Dorel Toma si Fane Voica. Micutii fotbalisti olteni au reusit sa ajunga in finala dupa ce au trecut cu scorul de 1-0 de AS Proluceafarul Bucuresti prin golul marcat de Ispas cu cinci minute inainte de fluierul final. Din pacate pentru olteni, acestia au pierdut in ultimul act, scor 1-2, contra ASF Team Bucuresti. Golul craiovenilor a fost marcat de Alexandru Mitrita, care a fost desemnat cel mai tehnic jucator al competitiei. Finala mica s-a disputat intre AS Proluceafarul si Jiul Petrosani, câstig de cauza având bucurestenii, cu scorul de 2-1.


Iata si celelalte rezultate inregistrate ieri: LPS Piatra Neamt – Jiul Petrosani 0-6, AS Kinder Sângiorgiu de Mures – ASF Team Bucuresti 1-1, CSS Târgoviste – AS Tisa Sighetu Marmatiei 5-5.


Lotul folosit de tehnicienii Dorel Toma si Fane Voica la acest turneu a fost urmatorul: Lucian Dutescu, Mario Neaca, Andrei Saceanu, Madalin Ochioiu, Andrei Ispas, Catalin Toriste, Daniel Preda, Alexandru Mitrita, Eduard Dicu, Cristian Mitrica, Costinel Achim, Bogdan Ungureanu, Bogdan Nedelea, Dan Capatina, Alexandru Raicea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS