8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSelectie pentru lotul national de juniori

Selectie pentru lotul national de juniori

Timp de doua zile, Bania va deveni din nou capitala boxului românesc. Lotul national de juniori, condus de Ion Moroita, a poposit in Craiova pentru o ultima verificare si selectie inainte de inceperea pregatirii in vederea CM de anul viitor. In afara de cei 17 tricolori, la trial vor mai lua parte 40 de pugilisti juniori, câte patru la fiecare categorie de greutate, toti trimisi de federatie pentru testarea potentialului. Alaturi de acestia, la evenimentul gazduit si organizat de CS Armata Craiova vor mai fi prezenti cei mai reputati antrenori din tara si intreg staff-ul FR de Box, in frunte cu Rudel Obreja si Alec Nastac.


Gala va debuta astazi, la ora 17.00, in sala de la UM 01178 de pe strada Caracal, unde vor avea loc 20 de meciuri, de patru reprize a câte doua minute, conform regulamentului AIBA. Competitia se va incheia mâine, de la ora 11.00, in aceeasi locatie fiind programate ultimele partide.


„Este, fara indoiala, evenimentul pugilistic al anului in Craiova, la care ii asteptam pe toti iubitorii boxului, intrarea fiind libera. Conducerea CS Armata s-a implicat pentru organizarea acestei gale in Banie, iar federatia a fost de acord, gratie si succesului de care s-a bucurat «Cupa 25 octombrie», prin care Craiova a intrat in circuitul pugilistic românesc“, a afirmat Constantin Cucu, cel care se ocupa de pregatirea boxerilor de la Armata. Coorganizatorii acestui eveniment sunt Asociatia Judeteana de Box si DJS.


In 2006, Bania va mai gazdui faza pe zona a Campionatului National de cadeti si juniori si finalele nationale de juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS