12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Dragos C.


Sper din toata inima ca potaile sa ramâna fidele traditiei de pâna acum in confruntarile cu echipele din Hexagon. Ar fi o mare bucurie pentru fanii Craiovei, ai Timisoarei, ai Rapidului, ai Stelei, ai Constantei etc., adica pentru imensa majoritate a românilor. Si gogorita asta cu „sa le tinem pumnii, ca si ei sunt români“ ar cam trebui sa inceteze; ce, credeti ca fanii celor de la Manchester United sau Arsenal se topesc de placere in fata succeselor rivalei Chelsea in Europa? Ca sa nu mai vorbesc de exemplul cel mai la indemâna, binomul Barca-Real; ar fi doliu la Madrid daca „extraterestrii“ catalani ar reusi sa câstige Champions League in acest an. Nu poate sustine nimeni contrariul, decât cu riscul de a se face de râs. Trebuie sa ne intereseze echipa nationala a României si echipa de club iubita, adica Stiinta. In rest, adio, si-un praz verde!


Cristi


Si eu sunt oltean, tin cu Craiova (si daca ar fi in judeteana), dar totodata sunt si un bun român. Nu pot sa nu tin in aceasta seara (aseara – n.r.) cu Dinamo. Stiti de ce? Pentru ca punctele pe care le câstiga echipele românesti sunt contabilizate. Gânditi-va ca, in 2007, daca Craiova ar termina campionatul pe locul patru in Divizia A, ar participa in Cupa UEFA, asta datorita punctelor obtinute de echipele românesti. Gânditi-va bine: fiecare punct câstigat conteaza. Dar mai intâi sa intram in „A“ si apoi vedem noi.


Dana C.


Eu sunt 100% de acord cu Dragos. Dati-l naibii de coeficient, nu poti sa tii cu javrele astea in nici o circumstanta! Dupa ce fac tot felul de mârsavii prin competitiile interne si iau vagoane de jucatori de la Craiova (aproape) pe gratis, cica sunt si ei români si sa tii cu ei!?! Allez O.M., droit au but! Il invit pe Cristi sa se gândeasca pentru câteva momente la „transferurile“ la javre ale lui Cl. Niculescu, Stoican, Grigorie, Plesan etc., la „domnia“ sinistra a lui Netoiu la Craiova – cred eu, singurul caz pe plan mondial in care, la un meci direct cu principalii rivali, patronul nu tine cu propria sa echipa!!! – si dupa aceea sa vada daca e cazul sa se gândeasca atâta la coeficientul ala amarât. Hai, Cristi, fii baiat serios! Esti oltean, for Christ’s sake!!! Crezi ca atunci când Stiinta defila prin Europa si ingenunchea nume ca Fiorentina, Bordeaux, Kaiserslautern, Betis, AS Monaco etc., fanii dinamovisti tineau cumva pumnii Craiovei? Sa fim sobri…


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII