22.3 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNanu l-a luat secund pe „feroezul“ Matei

Nanu l-a luat secund pe „feroezul“ Matei

Revenit din Insulele Feroe dupa aproape sase ani, Mihai Matei, fostul jucator al echipelor de Divizia A Electroputere, Farul si Ceahlaul, a si primit o oferta de a antrena in România.


Stefan Nanu, antrenorul principal al divizionarei B Poiana Câmpina, a afirmat ieri: „Am fost singur la Poiana, doar antrenor cu portarii am avut. Am nevoie de un secund si acum am gasit solutia potrivita. Este vorba despre Misu Matei, fostul meu coleg de fotbal inca de când eram la copii si juniori. Cum se spune, am copilarit impreuna, apoi am jucat la Electroputere si la Farul. La aceasta din urma echipa tot eu l-am propus, iar antrenorul Florin Marin l-a acceptat. Ii cunosc calitatile fotbalistice si umane, de aceea ma bazez pe Misu. Cred ca vom face o treaba buna la Poiana Câmpina. Presedintele Stefan Chitu a acceptat propunerea mea, asa ca de pe 16 ianuarie, când incepem pregatirile pentru retur, voi avea un coleg de nadejde“.


Astfel, pe lânga cei doi antrenori, Poiana Câmpina mai are cinci jucatori olteni in lot: Banica, Ţiclea, A. Roman, Poenaru si Cojan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS