12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Panduri“ pe podium

„Panduri“ pe podium

Energia Pandurii a invins UCM Resita, scor 29-27, la capatul unui meci echilibrat, cu multe rasturnari de situatie, si a incheiat turul campionatului pe treapta a treia a podiumului, la egalitate de puncte cu campioana Dinamo Bucuresti.


Peste 1.000 de spectatori au umplut ieri pâna la refuz Sala Sporturilor din Târgu Jiu, au suferit de-a lungul partidei si s-au bucurat la final impreuna cu handbalistii gorjeni la capatul unui meci solicitant si un tur de campionat in care elevii lui Liviu Andries s-au autodepasit. UCM Resita, o echipa cu multe valori si cu obiectiv cupele europene, a venit la Târgu Jiu sa câstige si a condus cu 2-0 in minutul 3. Pe fondul unui debut slab al coordonatorului Clenciu, banatenii au mentinut diferenta de doua puncte pe tabela pâna la intrarea lui Radu Costel. „Pandurii“ au revenit si au preluat conducerea, 5-4 in minutul 8, dar numai pentru câteva momente. Energia s-a chinuit in atac, unde solutiile de finalizare au fost putine, iar in aparare Albici nu a prins cea mai buna forma. Pe finalul primei parti, Liviu Andries a dezbracat treningul de antrenor si a intrat in teren alaturi de Bichir, care l-a inlocuit pe Albici. Mutarile nu au dat roade imediat, oaspetii terminând prima repriza in avantaj, 15-13, dar pe termen lung acestea au fost decisive.


Au intors rezultatul intr-un minut


Handbalistii din Târgu Jiu au revenit motivati de la cabine si intr-un minut au intors rezultatul cu trei goluri consecutive marcate de Apolzan si Ilies (2). Hârsoveanu si Rohozneanu, cei mai buni oameni ai lui Petre Avramescu, au adus echipa din Resita in avantaj, dar antrenorul „pandurilor“, Andries, a intors iarasi rezultatul cu o dubla in minutul 43. Ultima parte a jocului i-a apartinut portarului din Târgu Jiu, Cornel Bichir, care a avut sase interventii salvatoare, in special in ultimele patru minute de joc, când gazdele au evoluat in inferioritate numerica.


Antrenorul Liviu Andries a utilizat urmatorii jucatori: Albici – Andries (4 goluri), Apolzan (2), Filip (10), Mazilu (3), Enache (2), Radu (2), Ilies (5), Clenciu (1) si Eremia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS