14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ne-am atins obiectivele la Campionatele Mondiale“

„Ne-am atins obiectivele la Campionatele Mondiale“

Unul dintre oficialii Federatiei Române de Gimnastica, Adrian Stoica, care este secretarul general al acestui for, nu pare sa constientizeze ca gimnastica din tara noastra trece printr-o criza profunda. Facând o analiza a rezultatelor obtinute de delegatia României la Campionatele Mondiale de la Melbourne, Stoica a declarat ca aceasta si-a atins obiectivele.


„Inaintea plecarii la Melbourne vorbeam de una-doua medalii la baieti si tot asa la fete, cu specificatia ca obiectivul la feminin a fost trasat in urma cu un an, când nu se stia ca vor face deplasarea la Mondiale doar doua gimnaste. Am incheiat cu patru medalii, din care trei la masculin. Urmeaza, dupa ce ne intoarcem, sa facem o analiza, sa vedem ce a fost bine si ce nu“, a spus Stoica.


Referindu-se la ultima zi de concurs, oficialul român a spus ca aceasta a fost una a surprizelor. „Duminica a fost o zi grea. Ne asteptam ca Marian Dragulescu sa lupte si sa câstige aurul mondial la sarituri. Am sperat intr-o clasare buna a debutantului Alin Jivan la acelasi aparat, dar el a produs cea mai placuta surpriza, urcând pe treapta a treia a podiumului. In schimb, ezitarea Catalinei Ponor la bârna ne-a privat de o medalie de aur si ne face sa regretam si mai mult necalificarea gimnastei in finala de la sol, de unde mai putea veni o medalie“, a precizat Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS