11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStinga, multumeste-i lui Salih!

Stinga, multumeste-i lui Salih!

Stiinta a reusit sa se impuna prin golul reusit de irakian, in minutul 69, dupa ce in prima repriza antrenorul-jucator al juvetilor ratase un penalti


Alb-albastrii aveau nevoie de victorie pentru a fi siguri ca termina turul pe primul loc, in timp ce Dinamo, intarita in defensiva cu Lucian Goian, a venit in Banie incercând sa puna piedica oltenilor. Cu lectia bine invatata si cu Gigi Netoiu in tribuna oficiala, „cateii“ au cedat deliberat initiativa, mizând doar pe cartea contraatacului. Din pacate, ceata deasa care a invaluit stadionul „Ion Oblemenco“ a incomodat jucatorii celor doua combatante, dar si spectatorii, multi dintre acestia parasind arena la pauza.


Oltenii au avut primii sansa de a marca, Dina (’16) sutând insa, din pozitie favorabila, in portarul Matache. Dinamovistii au ripostat prin Liviu Ganea (’24), insa acesta a trimis de putin pe lânga poarta. In minutul 37, Ovidiu Stinga putea deschide scorul. Acesta a fost agatat in suprafata de pedeapsa, arbitrul Aurelian Simion a dictat penalti, dar antrenorul-jucator al Stiintei a nimerit bara de la punctul cu var.


Ceata, un adversar in plus


La pauza s-a pus problema intreruperii si chiar amânarii meciului, insa, in cele din urma, dupa ce au coborât in gura tunelului, cei doi observatori au decis ca acesta poate continua. Partea a doua s-a desfasurat in aceeasi nota de dominare a juvetilor, care au deschis scorul in minutul 69 prin Salih Jaber. Andrei Ionescu a centrat de pe partea dreapta si irakianul a inscris cu o lovitura de cap din marginea careului mic.


Oltenii au continuat forcingul si dupa aceasta reusita, Ciuca, Andrei Ionescu si din nou Salih Jaber trecând pe lânga majorarea scorului. In cele din urma, Universitatea a trebuit sa se multumeasca si cu 1-0, rezultat care ii asigura o iarna linistita si pozitia de lider in Seria B2, indiferent de rezultatele meciurilor de astazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS