17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi si la galerie

Derbi si la galerie

Peste 1.000 de suporteri craioveni si-au anuntat prezenta in Zavoi, la meciul CSM Râmnicu Vâlcea – Universitatea Craiova


CSM Râmnicu Vâlcea si Universitatea Craiova au pornit deja razboiul psihologic. Fiecare dintre parti isi sustine cauza, fara sa ia in calcul esecul. In paralel cu echipa, suporterii craioveni pregatesc si ei cu toata seriozitatea derbiul de sâmbata, propunându-si o desfasurare de forte asa cum nu s-a mai intâmplat in acest campionat. Acestia au declarat ca nu se tem de rezistenta omologilor din Zavoi, desi cele doua factiuni vâlcene, „Brigada Zavoi“ si „Fazione Ultra“, care de obicei stau separat la meciuri, au anuntat ca vor face front comun. „Nu avem de ce sa ne temem de vâlceni. Sunt prea mici pentru a-i baga in seama. Ii vom ignora si ne vom incuraja echipa pentru ca ai nostri sa se simta ca acasa. Principalul adversar al Universitatii la meciul de sâmbata este Universitatea“, a spus ieri unul dintre liderii galeriei alb-albastre.


1.000 de bilete pentru craioveni


La meciul de sâmbata este de asteptat sa fie batut un nou record in acest sezon. Este vorba de numarul de suporteri craioveni care vor incuraja Stiinta din tribunele stadionului din Zavoi. Aproximativ 1.000 de ultrasi ai Universitatii sunt asteptati la Râmnicu Vâlcea, pentru a-si sustine favoritii. „N-ar fi exclus ca numarul acestora sa fie mai mare, pentru ca ne asteptam ca la meci sa vina si suporteri ai Craiovei din celelalte orase ale Olteniei. Avem semnale clare in acest sens, oameni din Caracal, Slatina, Dragasani si chiar Râmnicu Vâlcea urmând sa se alature galeriei care va veni din Craiova“, a declarat Adrian Popa, directorul de marketing al clubului din Banie. Acesta a plecat ieri la Râmnicu Vâlcea pentru a ridica 1.000 de bilete puse la dispozitie de clubul organizator. Tichetele de intrare la meci vor fi puse in vânzare, incepând de astazi, la sediul clubului, un bilet costând 30.000 de lei.


Deplasare pe cont propriu


Conform intelegerii incheiate intre cele doua cluburi, galeria Craiovei va sta la tribuna intâi, in stânga tribunei oficiale, acolo unde a fost „plasata“ si la partida Universitatea Craiova – FC Arges, sustinuta de juveti, anul trecut, in exil. Pe lânga misiunea de a lua cele 1.000 de bilete, Adi Popa a avut o intâlnire cu mai-marii clubului din Zavoi, dar si cu reprezentantii fortelor de ordine. Renumiti pentru scandalurile provocate la meciuri, suporterii olteni vor avea parte de o atentie sporita din partea jandarmeriei, care, ca si conducatorii celor doua cluburi rivale, doreste sa evite situatiile conflictuale, acestea putând sa atraga sanctiuni de ambele parti. Suporterii craioveni vor face deplasarea la Râmnicu Vâlcea pe cont propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS