12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nita m-a injunghiat!“

„Nita m-a injunghiat!“

Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a decis ieri amânarea judecarii memoriului depus de Robert Nita pentru 22 noiembrie, timp pentru oficialii echipelor EMC Rovinari si Pandurii de a-si pregati apararea. Nita nu doreste sa fie declarat jucator liber, ci solicita plata unor sume de bani pe care clubul divizionar A i le-ar datora. Organizatorul de competitii al târgujienilor, Bebe Tambu, sustine ca solicitarile lui Nita sunt aberante, el fiind platit corespunzator cu prestatia din teren. „Nu solicita in memoriu sa devina jucator liber, ci vrea doar bani, sume pe care nu le va primi niciodata, pentru ca nu a jucat nimic. E bine ca s-a amânat pentru 22 noiembrie, pentru ca putem sa pregatim si noi dosarul“.


Vehiculata accidentare a lui Nita este o inventie a fotbalistului pentru a justifica fuga lui de la Pandurii, considera Tambu. „Nita se da accidentat grav si umbla cu tertipuri. A jucat meciul cu Jiul integral si a plecat vioi de la stadion, fara sa acuze nici o accidentare. Din raportul de joc nu rezulta nici o accidentare grava, asa cum spune domnul Nita. Poate s-a uitat pe geam si s-a accidentat. Nu a anexat nici un certificat medical la memoriul de la FRF“.


Hizo nu-l mai vrea


Pentru Nita, portile echipei Pandurii vor ramâne inchise atâta vreme cât antrenorul Viorel Hizo se afla pe banca tehnica a târgujienilor. Tehnicianul crede ca Nita a incercat sa santajeze clubul, profitând de lipsa de solutii de la mijlocul terenului data de suspendarea lui Vancea.


„Pentru ce a facut, Nita nu mai are ce cauta la Pandurii. M-a injunghiat pe la spate si a incercat sa profite de momentul dificil prin care trecem, acum când Vancea e suspendat. A incercat practic sa santajeze clubul, stiind ca avem nevoie de el in etapa viitoare. L-am ajutat de mai multe ori in cariera de fotbalist, l-am folosit la Rapid titular in meciuri importante, cu Steaua, cu Dinamo, cu Paris Saint Germain, chiar daca nu dadea goluri, eu l-am fortat sa joace. Când am revenit la Rapid credea ca o sa il dau afara dupa ce a spus ca nu mor caii când vor dulaii, dar eu nu m-am razbunat“, i-a reprosat „Dulaul“ lui Nita. Antrenorul „pandurilor“ are solutii de inlocuire a lui Nita, folosit in amicalul cu Jiul Petrosani in spatele vârfurilor, Glisca sau D. Radoi putând sa-l suplineasca pe „dezertor“.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS