17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Majoritatea votantilor doresc SCHIMBAREA“

„Majoritatea votantilor doresc SCHIMBAREA“

Astazi dupa-amiaza, singurul contracandidat al lui Mircea Sandu, Gica Popescu, isi va sustine si in Banie programul de „guvernare“. „Baciul“ se va intâlni in acest sens cu oamenii de fotbal de aici, apoi va sustine, probabil in jurul orei 18.00-18.30, o conferinta de presa la hotelul „Golden House“.


– Sondajele de opinie va indica invingator in lupta cu Mircea Sandu. Nu va este insa teama ca la vot s-ar putea produce o oarecare surpriza, adica sa fie preferat „Nasu“?


– Orice este posibil, dar refuz sa cred ca dupa 15 ani de democratie lumea fotbalistica ar mai prefera sa continue intr-un sistem in care sunt dominati. Am constatat acum, cu prilejul acestor deplasari in tara, ca oamenilor de fotbal le este teama sa isi expuna parerea! Si pentru a scapa de aceasta teroare, exista o singura varianta: sa ma voteze pe mine! Din discutiile pe care le-am avut, 90 la suta dintre oamenii de fotbal mi-au marturisit ca doresc SCHIMBAREA. M-as bucura tare mult ca aceste reactii sa nu fie cumva false, ci, intr-adevar, sa reprezinte personalitatea acestora.


„Tot din programul meu se poate realiza“


– Programul dumneavoastra este unul deosebit, clar si cu bataie lunga. Sunt clare si sursele de finantare?


– As avea multe de precizat la aceasta intrebare, dar ma rezum la un exemplu edificator. Am creat, prin „Seara Campionilor“, un brand deosebit. L-am creat pornind de la nimic, ca sa zic asa, deoarece el nu exista. Iar brandul acesta l-a avut in spate numai pe Gica Popescu! Si din doua asemenea evenimente, petrecute la Craiova (2004) si Timisoara (2005), s-au facut bugete de peste 1,7 milioane de dolari. Cum am facut? Prin credibilitate, imagine buna… Altfel nu as fi reusit sa creez acest brand, atât de scump si atât de important. Dati-mi voie sa cred ca tot ceea ce am spus si scris in programul meu se poate realiza.


– Miercuri (astazi – n.r.) ajungeti si in Banie. Aveti o oarecare rezerva in privinta craiovenilor?


– Absolut deloc!


– Ati discutat sau ati negociat in Craiova posibila vânzare a Scolii de Fotbal „Gica Popescu“?


– N-am purtat asemenea discutii cu nimeni din Craiova. Exista insa un interes pentru scoala mea de fotbal din partea a doua cluburi din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS