26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Scurte stiri

Fotbal. Craioveni pe urmele vedetelor


PepsiCo a lansat programul de preselectie pentru competitia Pepsi World Challenge, care se va desfasura in perioada 7 noiembrie – 4 decembrie. Acest program ofera tinerilor din România sansa de a juca alaturi de starurile fotbalului international si de a câstiga marele premiu de 100.000 de dolari. In Craiova, preselectia va avea loc in perioada 14-16 noiembrie, la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, fiind acceptati tineri nelegitimati, cu vârste cuprinse intre 16 si 19 ani. Doi craioveni vor fi alesi sa participe la selectia finala, alaturi de alti zece tineri din tara. Dintre cei 12 se vor stabili cei doi finalisti care vor forma o echipa pentru a-si testa limitele in cea mai spectaculoasa competitie de fotbal si pentru a juca alaturi de David Beckham, Ronaldinho, Roberto Carlos si Thierry Henry. (L.C.)


Fotbal feminin. Gorjencele au facut scor la Constanta


Divizionara A de fotbal feminin Pandurii Târgu Jiu a invins categoric la Constanta, cu 9-0, asigurându-si practic calificarea la turneul final. Golurile gorjencelor au fost marcate de Cojocaru (3), Amza (3), Rus, Burtica si Ristache, aceasta fiind cea mai categorica victorie din acest sezon. Pandurii ocupa primul loc in seria de Sud-Est, cu punctaj maxim dupa patru etape si un golaveraj 15-2, având si un meci mai putin disputat. Urmatorul joc al fotbalistelor de la Pandurii are loc duminica, de la ora 11.00, pe terenul II din Complexul Sportiv Târgu Jiu, in compania bucurestencelor de la Smart. (C.P.)


Badminton. Trei medalii, o singura sportiva


Craioveanca Madalina Prioteasa (LPS „Petrache Triscu“) a reusit sa obtina trei medalii la Campionatul National de Badminton, organizat la Botosani in perioada 3-5 noiembrie. Sportiva din Banie a ocupat locul I la dublu-fete, facând pereche cu Magda Lozinceanu de la LPS Botosani. La dublu-mixt, craioveanca s-a clasat a treia, concurând alaturi de Bogdan Aursulesei. Proba de simplu i-a adus si un loc III Madalinei Prioteasa, care este pregatita de antrenorii Dan Ionescu si Mirela Ionescu. (L.C.)


Selectie. Se cauta copii de 11-14 ani


Scoala de Fotbal FC Craiova, antrenor Ovidiu Turcu, organizeaza selectie pentru copii cu vârste cuprinse intre 11 si 14 ani. Aceasta va avea loc la Sala de atletica grea din cadrul Complexului „Ion Oblemenco“, sâmbata (ora 15.00) si duminica (ora 9.00). Relatii suplimentare la telefon: 0740/262.611. (L.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS